Elke twee weken in je mailbox.
Invalid Input

Dinsdag, 25 oktober 2016

Het is zover, Miss Pirate is helemaal hersteld en kan weer terug naar zee. Haar vrijlating is gepland en tot die tijd geniet ze nog even van het uitzicht vanuit haar bassin...

Ze is weer helemaal in orde en ze lijkt weinig hinder te ondervinden van het verlies van haar rechteroog. Ze is enorm levendig en gaat soms als een kleine torpedo door het Golfbad heen. Het Golfbad is het grootste bad dat we tot onze beschikking hebben en Miss Pirate heeft het bad helemaal voor zichzelf. Wat een luxe!

Zaterdag 29 oktober zal ze vrijgelaten worden tijdens een vaartocht. Wie nog even wil genieten van haar capriolen kan deze week nog langskomen, het Golfbad heeft ook raampjes onder water en Miss Pirate komt regelmatig even gluren naar haar bezoekers.

Er is ook een webcam aanwezig waar je 24 uur per dag naar de zeehonden kunt kijken.

Mede dankzij zoveel lieve, fantastische donaties konden we haar zo goed laten herstellen en binnenkort vrijlaten. Vooral namens Miss Pirate willen we daar iedereen enorm voor bedanken!

Zeehond Miss Pirate in het Golfbad

Zeehond Miss Pirate zwemt in het Golfbad

 Zeehond Miss Pirate kijkt vanuit het Golfbad

Foto's: Lisa Rademaker

HELP MISS PIRATE
Een zeehond opvangen als Miss Pirate doen we (gelukkig) niet dagelijks. Het zijn de bijzondere gevallen waar we mee te maken krijgen en de zorg voor dit dier is heel kostbaar. Wil je helpen met een bijdrage? Elke gift, groot of klein, is heel erg welkom en zal worden gebruikt voor de voeding en medische kosten van Miss Pirate.