Elke twee weken in je mailbox.
Invalid Input

×

Waarschuwing

The form #13 does not exist or it is not published.

Maandag, 5 september 2016

Haar vacht is aan het verkleuren, de vaalbruine teint is weg en Miss Pirate wordt nu prachtig zilvergrijs. Inmiddels komt ze ook al weer op gewicht, bij de laatste weging was ze 32 kilo.

Wat is het fijn om te zien dat ze zo goed hersteld. Miss Pirate heeft voortdurend honger en groeit enorm goed. Ze verschalkt de vissen die ze gevoerd krijgt in hoog tempo en haar vacht is prachtig hersteld. Niet alleen is het weer aangegroeid maar de fletse bruine kleur heeft plaatsgemaakt voor glanzend zilvergrijs, een teken van gezondheid!

Het is vervelend dat het oog nog steeds niet kan sluiten door de uitstulping die erop zit en dat we daarom wel zullen gaan opereren. Er worden nog onderzoeken gedaan en daarna zal definitief besloten worden of het oog er nog uit moet of niet.

Zeehond Miss Pirate kan haar oog niet sluiten door de uitstulping

Zeehond Miss Pirate van dichtbij met haar uitstulping op haar oogZeehond Miss Pirate heeft last van haar uitstulping op haar oog

 

HELP MISS PIRATE
Gemiddeld kost de opvang en verzorging van 1 zeehond ongeveer 3.000 euro. Voor een zeehond als Miss Pirate ligt dat bedrag veel hoger. Je kunt haar helpen met een bijdrage. Elke gift, groot of klein, is heel erg welkom en zal worden gebruikt voor de voeding en medische kosten van dit zeehondje.