Please let us know your name.
Invalid Input
Invalid Input
Please let us know your email address.
Invalid Input
Antispam vraag: welke 5 cijfers zie je staan?<br>
Invalid Input

Vrijdag, 22 juni 2018

Pupart is deze week overgeplaatst. Sinds afgelopen maandag ging hij naar een groter verblijf. Hier heeft hij meer ruimte gekregen en een groter zwembad. Samen met zijn maatje Zoom verhuisde Pupart naar het Binnenbad.

Dit betekent dat hij uit de intensive care is, maar hij bevindt zich nog wel in een binnenverblijf. Als Pupart wat meer aansterkt dan mag hij naar een buitenverblijf. Deze verhuizing is in ieder geval een upgrade, want Pupart en Zoom hebben nu veel meer ruimte!

In het begin van de opvang werd hun zwemtijd nog gecontroleerd door een hekje voor het zwembad te plaatsen, maar de zeehonden mochten langzamerhand steeds wat langer zwemmen van de dierenarts. Sinds een week was het hek al helemaal weggehaald en mochten ze 24 uur per dag zwemmen.

Nu mogen ze dat nog steeds, maar dan in een groter zwembad. Pupart en Zoom zijn veel in en onder water te vinden. Op onderstaande foto’s zie je dat Pupart in ieder geval niet cameraschuw is. Hij neemt verschillende poses aan, of dat nou rechtop of op de kop is!

18 081 onderwater 03

18 081 onderwater 04

18 081 onderwater 02

18 081 onderwater 01