Please let us know your name.
Invalid Input
Invalid Input
Please let us know your email address.
Invalid Input
Antispam vraag: welke 5 cijfers zie je staan?<br>
Invalid Input

Dinsdag, 15 augustus 2017

Intussen zwemt Sjef weer waar hij hoort: in zee! De vrijlating vond enkele dagen geleden plaats op Terschelling en was te volgen via Twitter. Sjef trakteerde de aanwezigen op een wel heel bijzonder afscheid...

Dinsdag, 8 augustus 2017

Vanochtend kreeg ook Sjef groen licht, hij is goed op gewicht, gezond en sterk genoeg om op eigen flappers te gaan. Dat betekent dat zijn vrijlating gepland gaat worden en dat hij binnen een week naar huis mag!

Maandag, 31 juli 2017

Nu Ella al terug naar zee is, zal het voor Sjef ook niet lang meer duren. Het gaat heel goed met hem maar hij moet nog wel een beetje meer groeien voordat ook hij vrijgelaten kan worden. Vandaag is hij weer gewogen.

Donderdag, 13 juli 2017

Nu is Sjef ook naar het Golfbad verhuisd waar Ella en Spike al een poosje verblijven. Wat een ruimte voor drie kleine zeehonden! Sjef was de eerste dagen vooral bezig met heel hard heen en weer zwemmen.

Vrijdag, 23 juni 2017

Het gaat prima met Sjef, hij heeft gezelschap van nog een aantal zeehonden gekregen. Op een warme zomerdag levert dat een hoop gespetter op en dat is toch leuk om te zien! Bekijk het filmpje!

Dinsdag, 20 juni 2017

Nadat zijn prachtige hanekam ook verdween, was Sjef zijn witte vacht echt helemaal kwijt. Omdat hij goed eet en groeit mag hij naar buiten. Een paar dagen geleden mocht hij dan naar buiten, hij verhuisde naar een klein buitenbadje.

Donderdag, 8 juni 2017

Elke pup verhaart, maar ze doen het allemaal op hun eigen manier. Sjef maakt er iets bijzonders van, zijn koppie is verhaard maar zijn lijfje nog niet en nadat hij even in bad mocht had hij zomaar een hanenkam.

Vrijdag, 2 juni 2017

Sjef is een beetje bijgekomen van alle nieuwe indrukken en hij wordt nu elke 4 uur gevoed. Zijn naveltje bloedde een beetje maar wordt dagelijks gedesinfecteerd. Nu zal hij wel snel zijn witte vacht gaan verliezen.

Woensdag, 31 mei 2017

Wat doe je als je een melding ziet van een pup die hulp nodig hebt, je hebt geen dienst en je hebt ook geen transportmand bij je? Dan gebruik je wat je hebt. In dit geval een kartonnen doos waar prima een pup in past.