De eerste huiler van dit seizoen is een kerstpupje, ze kreeg de toepasselijke naam Tió naar de Catalaanse kersttraditie omdat ze op eerste kerstdag werd gevonden. Kleine Tió is een pup van de Grijze zeehond en raakte haar moeder kwijt in de buurt van Den Helder.

Terug naar zee

Terug naar zee

Zondag,  2 april 2017

Eindelijk was het dan zover, Tío kon terug naar zee. Samen met een aantal andere zeehonden, waaronder Walt, is ze vanaf het strand van Ameland vrijgelaten.

Lees meer
Etenstijd

Etenstijd

Vrijdag, 3 maart 2017

Tió groeit niet voor niets zo goed. Ze heeft een enorme eetlust, toch wordt elke vis die ze krijgt niet zomaar naar binnen geschrokt. Tió maakt eet als een echte dame, hapje voor hapje.

Lees meer
Dutje...

Dutje...

Dinsdag, 21 februari 2017

Van heel veel zwemmen wordt je een beetje slaperig. Toen er geen bezoekers waren en voedertijd was net geweest begon Tió een beetje te knikkebollen en rolde bijna om.

Lees meer
Allemaal vlekjes

Allemaal vlekjes

Woensdag, 15 februari 2017

Ze ligt zoveel ze kan in het water, maar als ze dan even op de kant ligt om een paar visjes van de verzorgers aan te nemen zien we pas hoe mooi ze is. Tió wordt groot!

Lees meer
De hele dag spelen

De hele dag spelen

Woensdag, 1 februari 2017

Tió heeft gezelschap gekregen van nog meer zeehonden. Ze was al niet alleen maar nu heeft ze meer kameraadjes en spat het water soms tegen de ramen op als ze achter elkaar aanzitten.

Lees meer
Lekker zwemmen

Lekker zwemmen

Maandag, 23 januari 2017

Nu de witte vacht bijna helemaal weg is kan Tió zwemmen. En dat doet ze graag! We zien haar meer in het water dan dat ze op de kant ligt. Ze is nu te zien in het binnenbad voor bezoekers.

Lees meer
Witte pups worden grijs

Witte pups worden grijs

Dinsdag, 10 januari 2017

Kleine pups worden groot. En kleine witte pups worden eerst grijs. Tió's witte vacht begint langzamerhand plaats te maken voor de grijze vacht en je ziet per dag een kleine pup groter worden.

Lees meer
Kerstpup Tió

Kerstpup Tió

Zondag, 25 december 2016

De eerste huiler van dit seizoen is een kerstpupje, ze kreeg de toepasselijke naam Tió naar de Catalaanse kersttraditie. Kleine Tió is een pup van de Grijze zeehond.

Lees meer