Please let us know your name.
Invalid Input
Invalid Input
Please let us know your email address.
Invalid Input
Antispam vraag: welke 5 cijfers zie je staan?<br>
Invalid Input

Zondag,  2 april 2017

Eindelijk was het dan zover, Tío kon terug naar zee. Samen met een aantal andere zeehonden, waaronder Walt, is ze vanaf het strand van Ameland vrijgelaten.

Vrijdag, 3 maart 2017

Tió groeit niet voor niets zo goed. Ze heeft een enorme eetlust, toch wordt elke vis die ze krijgt niet zomaar naar binnen geschrokt. Tió maakt eet als een echte dame, hapje voor hapje.

Dinsdag, 21 februari 2017

Van heel veel zwemmen wordt je een beetje slaperig. Toen er geen bezoekers waren en voedertijd was net geweest begon Tió een beetje te knikkebollen en rolde bijna om.

Woensdag, 15 februari 2017

Ze ligt zoveel ze kan in het water, maar als ze dan even op de kant ligt om een paar visjes van de verzorgers aan te nemen zien we pas hoe mooi ze is. Tió wordt groot!

Woensdag, 1 februari 2017

Tió heeft gezelschap gekregen van nog meer zeehonden. Ze was al niet alleen maar nu heeft ze meer kameraadjes en spat het water soms tegen de ramen op als ze achter elkaar aanzitten.

Maandag, 23 januari 2017

Nu de witte vacht bijna helemaal weg is kan Tió zwemmen. En dat doet ze graag! We zien haar meer in het water dan dat ze op de kant ligt. Ze is nu te zien in het binnenbad voor bezoekers.

Dinsdag, 10 januari 2017

Kleine pups worden groot. En kleine witte pups worden eerst grijs. Tió's witte vacht begint langzamerhand plaats te maken voor de grijze vacht en je ziet per dag een kleine pup groter worden.

Zondag, 25 december 2016

De eerste huiler van dit seizoen is een kerstpupje, ze kreeg de toepasselijke naam Tió naar de Catalaanse kersttraditie. Kleine Tió is een pup van de Grijze zeehond.