Op ons buitenterrein staan 12 kleine noodgebouwen waar zeehonden verblijven die intensieve zorg nodig hebben. Wat ooit begon als een noodoplossing is een blijvende situatie geworden want deze units worden nog steeds volop gebruikt. Inmiddels zijn ze echter hard aan vervanging toe; de gebouwtjes zijn verouderd en staan op instorten.

Om de opvangcapaciteit voor de dieren te optimaliseren willen we graag 12 nieuwe zorg units plaatsen: duurzame units die onze bezoekers de kans geven mee te kijken bij de verzorging van zeehonden zonder dat de dieren verstoord worden.

Dit alles kunnen we niet zomaar realiseren, daarvoor hebben we jouw hulp nodig. Een enkele unit kost minimaal 10.000 euro en dat geld hebben we nodig voor de zorg voor de dieren. Wil jij ons helpen met een gift? Met elkaar krijgen we de donatiemeter omhoog zodat we de 12 nieuwe units kunnen plaatsen! Elk bedrag, groot of klein, is heel erg welkom en zal volledig ten goede komen aan de zo noodzakelijke nieuwe units.

 

JA, IK HELP MEE MET NIEUWE ZORG UNITS VOOR DE ZEEHONDEN

Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld
Invalid Input
€ 0.00

 

HELP MET JE BEDRIJF

Als bedrijf kun je ook helpen, graag zelfs! Er zijn diverse mogelijkheden voor sponsoring van de zorg units en we staan open voor suggesties! Bel ons op 0595-526 526

donatiemeter

Volg dit project

Invalid Input
Invalid Input
Anti-spam code
Invalid Input

Huidige situatie zeehonden zorg units

Jarino maart 2017 1

Bassinzijde huidige zorg units

Jarino maart 2017 2

De invloed van weer en wind

Jarino maart 2017 3

Deurposten zijn in slechte staat

Jarino maart 2017 4

Huidige staat van houten kozijnen

Jarino maart 2017 5

Panelen rondom zijn ernstig aangetast

Jarino maart 2017 6

Noodoplossingen die niet meer kunnen