Adoptieren Sie eine Robbe

Diese Robben sind derzeit zur Adoption freigegeben. Im Robbenzentrum arbeiten sie hart an ihrer Genesung, um gesund ins Wattenmeer zurückzukehren. Mit einer Adoption tragen Sie einen wichtigen Teil zu ihrer Genesung bei. Wen unterstützen Sie?

Lesen Sie hier was eine Adoption mit sich bringt.

Seehund

Goliath

Aufnahmedatum: 22-05-2023
Fundort: Dollard
Rettungsgrund: Verwaist
Ontmoet Goliath, vernoemd naar de poldermolen die in de Eemshaven staat. Goliath is gevonden in de Dollard. Na observatie door een zeehondenwachter werd duidelijk dat zijn moeder niet terug zou komen. Hij kan nog niet voor zichzelf zorgen, daarom is hij naar Pieterburen gebracht. Help jij Goliath herstellen?
Seehund

Wain

Aufnahmedatum: 21-05-2023
Fundort: Schiermonnikoog
Rettungsgrund: Verwaist
Zeehond Wain is op Schiermonnikoog gevonden. Een zeehondenwachter is langs geweest en heeft de zeehond in observatie genomen. Na 24 uur lang het dier nog op dezelfde plek en ook was hij afgevallen. Omdat hij met een paar dagen oud te jong was om het alleen te redden, is hij naar het Zeehondencentrum gekomen. Help jij zeehond Wain aansterken?
Seehund

Crista

Aufnahmedatum: 19-05-2023
Fundort: Friesland
Rettungsgrund: Verstoring
Ontmoet Crista, de eerste pup van de gewone zeehond die dit jaar is opgevangen. Crista werd door omstanders gevonden in het slik, zonder dat er een volwassen dier in de buurt was. De pup leek te jong om voor zichzelf te zorgen en dus namen ze haar mee. Hierdoor was ze zo erg verstoord dat ze moest worden opgevangen. Ze heeft haar naam te danken aan de klapmuts die eerder dit jaar op vlieland was. Crista is namelijk afgeleid van de wetenschappelijke naam van de klapmuts: Cystophora cristata. Steun jij zeehond Crista?

Eine Robbe melden. Haben Sie eine in Not geratene Robbe gesehen? Rufen Sie 144 an (24 Stunden am Tag erreichbar) Weitere Informationen.