Met een symbolische adoptie steun je éénmalig een individueel zeehondje en draag je een belangrijk deel bij in zijn of haar herstel. Van 1 symbolische adoptie kunnen wij een zeehond een week lang voeden of medicatie geven. Het is een bijzondere manier om een zeehond te helpen en ook prachtig om cadeau te geven.

Bij een symbolische adoptie ontvang je een adoptiecertificaat met foto van jouw zeehond en achtergrondinformatie. Wanneer de zeehond weer hersteld is ontvang je per email foto's van de vrijlating. Kijk hieronder naar de beschikbare zeehonden en scroll naar beneden om te adopteren.

 

Arjen

Arjen is een jonge Grijze zeehond, op 30 maar werd hij gevonden langs de Noord Hollandse kust. Hij was erg benauwd en had een lichte verwonding aan zijn neus. Intussen gaat het alweer wat beter met Arjen, hij is nu ook te zien voor bezoekers van het Zeehondencentrum.

arjen

Spartacus

Grijze zeehond Spartacus is op 22 februari binnengebracht vanuit Noord Holland. Spartacus was licht gewond aangetroffen op het strand. Nu kan hij weer op krachten komen en goed eten zodat hij hopelijk snel weer terug naar zee kan.

spartacus

Ramivian

Op 29 maart is dit jonge vrouwtje van de Grijze zeehond gevonden langs de Noord Hollandse kust, van haar verzorgers kreeg ze de prachtige naar Ramivian. Ze heeft problemen met haar luchtwegen en daar wordt ze nu voor behandeld. Ramivian

Chili

Chili is op 25 maart binnengebracht bij het Zeehondencentrum vanaf Terschelling. Chili is een Gewone zeehond met een longworm infectie. Hij was heel erg benauwd maar intussen gaat het weer beter met hem. Wil jij Chili helpen?

CHILI

Harmina

Harmina is op 17 maart gevonden langs de Noord Hollandse kust. Ze lag op het strand met ernstige verwondingen en een abces aan haar achterflap. Harmina had veel pijn, ze wordt nu goed verzorgd en ze voelt zich gelukkig al weer een beetje beter.

HARMINA

Netniet

Grijze zeehond Netniet kwam op 22 februari binnen vanaf Ameland. Hij was verstrikt geraakt in een visnet. Zelf had hij al een paar dappere pogingen gedaan om zich te bevrijden, maar dat lukte net niet... En zo kreeg hij van de verzorgers de naam Netniet.

bijna vrij!

Exclusieve adoptie

Exclusieve adoptie

Met deze vorm van adoptie geef je de zeehond zelf een naam. Je mag hem/haar bezoeken wanneer je wilt en als de zeehond hersteld is, ga je met ons mee om de hem/haar zelf vrij te laten.

Meer weten? Bel 0595-526 526 voor meer informatie.

Spaar voor een vrijlating

Spaar voor een vrijlating

Meld je aan voor het spaarprogramma en bij elke symbolische adoptie ontvang je een spaarpunt.

Met 10 spaarpunten heb je je spaarkaart vol en ga je mee om zelf een zeehond vrijlaten en je mag ook nog 3 andere andere mensen meenemen!

Bedrijfs adoptie

Bedrijfs adoptie

Met het bedrijf een zeehond adopteren en deze met elkaar weer vrijlaten, een beter teamuitje is er niet!  

Elke bedrijfsadoptie is maatwerk dus bel ons op 0595-526 526 voor de mogelijkheden. Wij horen graag wat we voor je kunnen doen.