Met een symbolische adoptie steun je éénmalig een individuele zeehond en draag je een belangrijk deel bij in zijn of haar herstel. Van 1 symbolische adoptie kan een zeehond in opvang een week lang eten of medicatie krijgen. Het is een bijzondere manier om een dier te helpen en ook prachtig om cadeau te geven.

Bij een symbolische adoptie ontvang je een adoptiecertificaat met foto van jouw zeehond en achtergrondinformatie. Wanneer de zeehond weer hersteld is ontvang je per email foto's van de vrijlating. Kijk hieronder naar de beschikbare zeehonden en scroll naar beneden om te adopteren.

Pupart

Te vroeg geboren Pupart met zijn witte vachtje... Deze pup van de Gewone zeehond is op 22 mei gevonden op Vlieland. Hij is één van de eerste pups die dit seizoen en nog heel klein. Zijn verblijf in het Zeehondencentrum kun je in zijn dossier volgen. Help jij hem een beetje op weg?

pupart

Zoom

Zoom (spreek uit als Zoem) is een verweesde pup van de Gewone zeehond. Zijn moeder had een druk strand uitgezocht om haar pup te zogen en helaas lieten voorbijgangers moeder en kind niet met rust waardoor de moeder vluchtte en Zoom noodgedwongen opgevangen moest worden.

ZOOM

Splash

Kleine Splash lag helemaal alleen op een onhandige plek in de Eemshaven, na uren van observatie was het duidelijk dat er geen moeder meer in de buurt was. Daarom is Splash sinds 14 juni veilig en wel in het Zeehondencentrum. Help je hem? van 1 symbolische adoptie kan Splash een week eten.Splash

Puck

Puck werd op 17 juni alleen aangetroffen bij de Eemshaven, omdat hij in goede conditie was kreeg hij een markering in zijn vacht en kon hij geobserveerd worden. Helaas is zijn moeder nooit meer gezien en een haven is geen veilige plek voor een eenzame pup. Dus is Puck toch opgevangen.

Puck

Super Mario

Deze kleine stoere pup kwam op 16 juni aan in het Zeehondencentrum vanaf Ameland. Staatsbosbeheer had hem langs de dijk gevonden, de moeder was nergens te vinden en hij had nog een stukje navelstreng aan zijn buikje. Dan is hij hooguit 7 dagen oud en dat is veel te jong om het zonder moeder te kunnen.

Super Mario

Pien

Pien is een verweesde pup van de Gewone zeehond, gevonden op het strand van Terschelling op 17 juni. Ze was erg klein, amper 8 kilo toen ze binnengebracht werd. Nu kan Pien weer wat aansterken en groeien tot ze groot genoeg is om terug naar zee te gaan. Help je Pien met een adoptie?

Pien

Exclusieve adoptie

Exclusieve adoptie

Met deze vorm van adoptie geef je de zeehond zelf een naam. Je mag hem/haar bezoeken wanneer je wilt en als de zeehond hersteld is, ga je met ons mee om de hem/haar zelf vrij te laten.

Meer weten? Bel 0595-526 526 voor meer informatie.

Spaar voor een vrijlating

Spaar voor een vrijlating

Meld je aan voor het spaarprogramma en bij elke symbolische adoptie ontvang je een spaarpunt.

Met 10 spaarpunten heb je je spaarkaart vol en ga je mee om zelf een zeehond vrijlaten en je mag ook nog 3 andere andere mensen meenemen!

Bedrijfs adoptie

Bedrijfs adoptie

Met het bedrijf een zeehond adopteren en deze met elkaar weer vrijlaten, een beter teamuitje is er niet!  

Elke bedrijfsadoptie is maatwerk dus bel ons op 0595-526 526 voor de mogelijkheden. Wij horen graag wat we voor je kunnen doen.