Met een symbolische adoptie steun je éénmalig een individuele zeehond en draag je een belangrijk deel bij in zijn of haar herstel. Het is een bijzondere manier om een dier te helpen en ook prachtig om cadeau te geven.

Bij een symbolische adoptie ontvang je een adoptiecertificaat met foto van jouw zeehond en achtergrondinformatie. Wanneer de zeehond weer hersteld is ontvang je per email foto's van de vrijlating. Kijk hieronder naar de beschikbare zeehonden en scroll naar beneden om te adopteren.

Wil je jouw adoptiezeehond extra ondersteunen? Dan kun je ook bijdragen voor medicatie en voeding, jij bepaalt wat je wilt geven!

Jane

Jane is een Gewone zeehond, ze is op 22 september gevonden op het strand van Ameland. Jane is ongeveer 3 maanden oud en heeft een longworminfectie waardoor ze heel benauwd is. Daar wordt ze nu voor behandeld. Met een adoptie of een donatie kun jij Jane ook een handje helpen.

Jane

Pepper

Op 26 september werd Pepper binnengebracht vanaf Ameland. Door een longworm infectie kon hij moeilijk ademhalen en was hij verzwakt geraakt. Pepper is overgebracht naar een quarantaine unit waar hij zal blijven zolang hij medicatie krijgt. Als hij beter is, mag hij naar een buitenbadje.

PEPPER

Leviosa

Leviosa is een Gewone zeehond van ongeveer 6 maanden oud. Hij is op 28 augustus vanuit Noord Holland opgevangen vanwege een longworminfectie waardoor hij heel erg benauwd was. Daar wordt hij nu voor behandeld en hij begint gelukkig alweer wat op te knappen.

Leviosa

Sol

Gewone zeehond Sol is een mannetje van nog geen half jaar oud. Hij is op 24 september gevonden op Ameland met een bebloede snuit. Sol heeft een longworm infectie waardoor hij bloed ophoest en erg benauwd is. Daar wordt hij nu voor behandeld. Help je Sol een handje?

Sol

Kent

Kent is een jonge Gewone zeehond, hij heeft een luchtweg aandoening. Ernstig verzwakt werd hij op 25 september gevonden langs de Noord Hollandse kust. Hij wordt nu behandeld en gelukkig knapt hij al weer wat op. Wil jij Kent ook helpen? Van één adoptie kan hij een week lang eten!Kent

Lleida

Lleida is een Catalaanse naam. Dit zeehondje is vernoemd door onze Spaanse dierenarts. Hij is op 26 augustus gevonden aan het strand van Zuid Holland waar hij verzwakt op het strand was aangetroffen. Inmiddels gaat het goed met Lleida en kan hij binnenkort terug naar zee.

lleida

Exclusieve adoptie

Exclusieve adoptie

Met deze vorm van adoptie geef je de zeehond zelf een naam. Je mag hem/haar bezoeken wanneer je wilt en als de zeehond hersteld is, ga je met ons mee om de hem/haar zelf vrij te laten.

Meer weten? Bel 0595-526 526 voor meer informatie.

Spaar voor een vrijlating

Spaar voor een vrijlating

Meld je aan voor het spaarprogramma en bij elke symbolische adoptie ontvang je een spaarpunt.

Met 10 spaarpunten heb je je spaarkaart vol en ga je mee om zelf een zeehond vrijlaten en je mag ook nog 3 andere andere mensen meenemen!

Bedrijfs adoptie

Bedrijfs adoptie

Met het bedrijf een zeehond adopteren en deze met elkaar weer vrijlaten, een beter teamuitje is er niet!  

Elke bedrijfsadoptie is maatwerk dus bel ons op 0595-526 526 voor de mogelijkheden. Wij horen graag wat we voor je kunnen doen.