Met een symbolische adoptie steun je éénmalig een individuele zeehond en draag je een belangrijk deel bij in zijn of haar herstel. Het is een bijzondere manier om een dier te helpen en ook prachtig om cadeau te geven.

Bij een symbolische adoptie ontvang je een adoptiecertificaat met foto van jouw zeehond en achtergrondinformatie. Wanneer de zeehond weer hersteld is ontvang je per email foto's van de vrijlating. Kijk hieronder naar de beschikbare zeehonden en scroll naar beneden om te adopteren.

Wil je jouw adoptiezeehond extra ondersteunen? Dan kun je ook bijdragen voor medicatie en voeding, jij bepaalt wat je wilt geven!

Britt

Britt

Britt is een pup van de Gewone zeehond. Ze is op 18 juni aangetroffen op het Amelandse strand. Ze is een weekje oud; te jong om het zonder moeder te redden. Van één symbolische adoptie kunnen wij Britt een week lang eten geven, help jij haar?

adopteer mij

Graaf Tel

GRAAF TEL

Graaf Tel is een van de muppet-personages van Sesamstraat en ook een zeehondenpup! Deze jonge zeehond lag op het strand van Schiermonnikoog. Er kwamen helaas veel mensen langs hem, waardoor de kans klein was dat zijn moeder terug zou komen. 

adopteer mij

Roosje

Roosje

Roosje is een van de pups die haar moeder is verloren. Tijdens observaties werd haar moeder niet gezien. Ze verloor veel gewicht en werd steeds zwakker. Steun jij haar met behulp van een adoptie? Zo krijgt Roosje een tweede kans!

adopteer mij

Ieniemienie

Ieniemienie

Ieniemienie is een figuur uit Sesamstraat en ook een klein zeehondje. Zij was moederziel alleen gevonden langs de Dollard. Ieniemienie had haar moeder nog nodig voor melk. Zonder haar krijgt zij geen eten. Adopteer jij Ieniemienie?

adopteer mij

Tommie

Tommie

Kleine pup Tommie is gevonden op 8 juni. Ze was 24 uur geobserveerd, maar haar moeder is niet gezien. Zonder moeder zou Tommie geen eten krijgen en het niet overleven. Van een adoptie kunnen wij haar een week lang vis geven!

adopteer mij

Pino

Pino

Pino is slechts een week oud. Tijdens het observeren werd duidelijk dat haar moeder niet bij haar is langsgeweest. Ze was veel afgevallen, wat betekent dat ze geen eten kreeg. Ze is nog te jong om zelfstandig te leven. Wil jij haar helpen?adopteer mij

Oscar

OSCAR

Stoere Oscar is op 25 mei gevonden op Ameland. Oscar is een gezonde pup maar te jong om te kunnen overleven zonder moeder. Omdat hij echt niet meer terugkwam, is Oscar opgevangen in het Zeehondencentrum waar hij nu groot kan worden.

adopteer mij

Bedrijfs adoptie

Bedrijfs adoptie

Met het bedrijf een zeehond adopteren en deze met elkaar weer vrijlaten, een beter teamuitje is er niet!  Kijk snel verder voor meer informatie en de mogelijkheden.

Lees meer

Spaar voor een vrijlating

Spaar voor een vrijlating

Meld je aan voor het spaarprogramma en bij elke symbolische adoptie ontvang je een spaarpunt.

Met 10 spaarpunten heb je je spaarkaart vol en ga je mee om zelf een zeehond vrijlaten en je mag ook nog 3 andere andere mensen meenemen!