Met een symbolische adoptie steun je éénmalig een individueel zeehondje en draag je een belangrijk deel bij in zijn of haar herstel. Van 1 symbolische adoptie kunnen wij een zeehond een week lang voeden of medicatie geven. Het is een bijzondere manier om een zeehond te helpen en ook prachtig om cadeau te geven.

Bij een symbolische adoptie ontvang je een adoptiecertificaat met foto van jouw zeehond en achtergrondinformatie. Wanneer de zeehond weer hersteld is ontvang je per email foto's van de vrijlating. Kijk hieronder naar de beschikbare zeehonden en scroll naar beneden om te adopteren.

Joline

Op 30 november is Joline gevonden op Vlieland. Joline is een bijzondere pup want ze is vermoedelijk in Schotland geboren en nogal uit koers geraakt en bovendien gewond. Gelukkig kan ze nu weer aansterken, volg haar tijdens haar herstel hier >>

Joline

Junco

Gewone zeehond Junco is behoorlijk ziek geweest van een longworminfectie maar hij liet zich wel gelden. Zijn foto spreekt voor zich; stoere Junco staat zijn mannetje! Sinds 24 november is hij in Pieterburen in opvang, Junco is op Ameland gevonden.

JUNCO

Djay-Lynn

Djay-Lynn is op 24 november op Vlieland gevonden met een bebloed snuitje. Zij heeft als veel andere zeehonden die nu worden opgevangen een longworminfectie. Djay-Lynn heeft het heel moeilijk gehad maar begint weer op te knappen

Djay-lynn

Arnice

Arnice komt van Terschelling, hij is een Gewone zeehond met een longworminfectie. Arnice is heel klein, hij was maar 12 kilo toen hij op 24 november in Pieterburen aankwam. Hij moet nog veel groeien, help jij hem met een symbolische adoptie?

Arnice

Pupete

Pupete is sinds 14 november in het Zeehondencentrum waar ze herstelt van een longworminfectie. Pupete werd op het strand van Zuid Holland gevonden. Ze hoestte heel erg en er kwam bloed uit haar neusje. Nu wordt ze behandeld en knapt ze alweer wat op.

Pupete

Goofy

Op 14 november werd dit zeehondje binnengebracht vanaf Egmond aan Zee. Door een longworm infectie was hij erg verzwakt. De mensen die hem vonden noemden hem Goofy en intussen begint hij weer wat op te knappen. Maar hij kan nog wel wat hulp gebruiken!

Goofy

Mangrove

Mangrove is sinds 19 oktober in opvang. Hij werd ernstig verzwakt gevonden aan de dijk van Lauwersoog. Hij heeft een longworminfectie waardoor hij erg benauwd was, hij is daar inmiddels voor behandeld. Nu kan hij verder herstellen en aansterken.

Mangrove

Little Miss Chocolate

Little Miss Chocolate was heel klein toen ze gevonden werd op 14 oktober op Terschelling, ze woog maar amper 11 kilo. Ze was enorm vermagerd maar intussen gaat het heel veel beter met haar en mag ze binnenkort terug naar zee.

Litte Miss

Mare

Op 13 september kwam Mare laat in de avond binnen met een ernstige longworminfectie en diverse wonden. Ze is bij Lauwersoog gevonden door medewerkers van Staatsbosbeheer. Nu wordt Mare behandeld en kan ze herstellen.

Mare

Exclusieve adoptie

Exclusieve adoptie

Met deze vorm van adoptie geef je de zeehond zelf een naam. Je mag hem/haar bezoeken wanneer je wilt en als de zeehond hersteld is, ga je met ons mee om de hem/haar zelf vrij te laten.

Meer weten? Bel 0595-526 526 voor meer informatie.

Spaar voor een vrijlating

Spaar voor een vrijlating

Meld je aan voor het spaarprogramma en bij elke symbolische adoptie ontvang je een spaarpunt.

Met 10 spaarpunten heb je je spaarkaart vol en ga je mee om zelf een zeehond vrijlaten en je mag ook nog 3 andere andere mensen meenemen!

Bedrijfs adoptie

Bedrijfs adoptie

Met het bedrijf een zeehond adopteren en deze met elkaar weer vrijlaten, een beter teamuitje is er niet!  

Elke bedrijfsadoptie is maatwerk dus bel ons op 0595-526 526 voor de mogelijkheden. Wij horen graag wat we voor je kunnen doen.