Met een symbolische adoptie steun je éénmalig een individueel zeehondje en draag je een belangrijk deel bij in zijn of haar herstel. Van 1 symbolische adoptie kunnen wij een zeehond een week lang voeden of medicatie geven. Het is een bijzondere manier om een zeehond te helpen en ook prachtig om cadeau te geven.

Bij een symbolische adoptie ontvang je een adoptiecertificaat met foto van jouw zeehond en achtergrondinformatie. Wanneer de zeehond weer hersteld is ontvang je per email foto's van de vrijlating. Kijk hieronder naar de beschikbare zeehonden en scroll naar beneden om te adopteren.

Speciale actie: duo-adoptie Justin & Case

justincaseJustin en Case zijn twee Gewone zeehonden die op dezelfde dag werden binnengebracht en samen een quarantaine delen. Hun namen kregen ze van de verzorgers omdat ze zo zwak waren, just in case... Maar nu gaat het al weer een stuk beter met ze en beginnen ze te herstellen. Wil jij Justin en Case helpen? Dan kun je ze als duo adopteren voor 75 euro i.p.v. 50 euro en ontvang je natuurlijk 2 spaarpunten bij je adoptie! Justin en Case kun je volgen tijdens hun verblijf in het Zeehondencentrum >>

Noortje

Kleine Noortje is op 10 januari gevonden langs de Noord Hollandse kust, hij is zijn moeder kwijt. Nu ligt hij samen met andere pups in een intensive care afdeling en kan hij groot en sterk worden. Noortje is te zien voor bezoekers.

NOORTJE

Gabriel

Op 10 januari werd dit zeehondje binnengebracht vanaf Ameland. Door een longworm infectie was hij erg verzwakt. Gabriel zal de eerste tijd in quarantaine verblijven waar hij behandeld wordt tegen de longworminfectie.

Gabriel

Justin & Case

Twee Gewone zeehonden die tegelijk werden opgevangen en nu samen herstellen moeten van een ernstige longworminfectie. Justin en Case delen hun verblijf en je kunt ze volgen via de website. Help ze beter worden met een speciale duo-adoptie.

Justin Case

Bular

Bular is een jonge Grijze zeehond, op 26 januari werd hij gevonden op Schiermonnikoog. Hij is vernoemd naar een karakter uit Trollhunters vanwege zijn gedrag tijdens de intake. Ondanks dat hij erg vermagerd was, liet hij zich behoorlijk gelden.

bular

Blinky

Grijze zeehond Blinky is op 26 januari binnengebracht vanaf Schiermonnikoog. Blinky heeft een flinke bijtwond op haar rug en is erg afgevallen. Haar wond wordt nu behandeld en er wordt gezorgd zodat ze snel weer op een goed gewicht kan komen.

BLINKY

Rover

Rover is een Gewone zeehond, hij werd op 4 januari aangetroffen op het strand van Noord Holland. Net als veel andere zeehonden in opvang, lijdt Rover aan een longworminfectie. Hij was heel zwak toen hij gevonden werd maar nu gaat het alweer een stuk beter!Rover

Parranda

Op 7 januari werd Gewone zeehond Parranda gevonden aan de Noord Hollandse kust. Ook zij heeft een longworminfectie. Gelukkig werd ze op tijd gevonden en zal ze waarschijnlijk helemaal herstellen. Maar Parranda kan jouw hulp goed gebruiken!

Parranda

Willem

De eerste witte pup van dit seizoen die is opgevangen is Willem. Willem is zijn moeder net te vroeg kwijtgeraakt en kon nog niet op eigen flappers gaan. Daarom is hij sinds 8 december in het Zeehondencentrum waar hij verder groot kan worden.

WILLEM

Djay-Lynn

Djay-Lynn is een Gewone zeehond. Ze is op 24 november op Vlieland gevonden met een bebloed snuitje. Ze heeft een ernstige longworminfectie. Djay-Lynn heeft het heel moeilijk gehad maar is goed hersteld en nu bijna zover dat ze terug naar zee kan!

Djay-lynn

Exclusieve adoptie

Exclusieve adoptie

Met deze vorm van adoptie geef je de zeehond zelf een naam. Je mag hem/haar bezoeken wanneer je wilt en als de zeehond hersteld is, ga je met ons mee om de hem/haar zelf vrij te laten.

Meer weten? Bel 0595-526 526 voor meer informatie.

Spaar voor een vrijlating

Spaar voor een vrijlating

Meld je aan voor het spaarprogramma en bij elke symbolische adoptie ontvang je een spaarpunt.

Met 10 spaarpunten heb je je spaarkaart vol en ga je mee om zelf een zeehond vrijlaten en je mag ook nog 3 andere andere mensen meenemen!

Bedrijfs adoptie

Bedrijfs adoptie

Met het bedrijf een zeehond adopteren en deze met elkaar weer vrijlaten, een beter teamuitje is er niet!  

Elke bedrijfsadoptie is maatwerk dus bel ons op 0595-526 526 voor de mogelijkheden. Wij horen graag wat we voor je kunnen doen.