Met een symbolische adoptie steun je éénmalig een individuele zeehond en draag je een belangrijk deel bij in zijn of haar herstel. Het is een bijzondere manier om een dier te helpen en ook prachtig om cadeau te geven.

Bij een symbolische adoptie ontvang je een adoptiecertificaat met foto van jouw zeehond en achtergrondinformatie. Wanneer de zeehond weer hersteld is ontvang je per email foto's van de vrijlating. Kijk hieronder naar de beschikbare zeehonden en scroll naar beneden om te adopteren.

Wil je jouw adoptiezeehond extra ondersteunen? Dan kun je ook bijdragen voor medicatie en voeding, jij bepaalt wat je wilt geven!

Karel

Karel

Karel is een jonge verzwakte zeehond die was aangetroffen langs de Noord-Hollandse kust. Hij had een bebloede snuit en allemaal wondjes op zijn achterpoten. Met behulp van een adoptie ondersteun jij Karel! Adopteer jij hem?

adopteer mij

Cheesy McCheesecake

Cheesy McCheesecake

Kleine pup Cheesy McCheesecake is gevonden op 9 juli. Ze was geobserveerd, maar haar moeder is niet gezien. Daarnaast heeft ze een gewond rechteroog waaraan ze blind is geworden. Steun jij Cheesy McCheesecake in de opvang door een adoptie?

adopteer mij

Tonny

Tonny

Tonny was ongeveer twee maanden oud. Tijdens het observeren bleek dat ze erg mager was. Ze woog slechts 8 kilo, terwijl dat onder het geboortegewicht van een zeehond ligt. Met behulp van een adoptie kunnen wij Tonny een week vis geven!adopteer mij

McNaichi

MCNAICHI

McNaichi is op 16 juli gevonden aan de westkust. Ze was tien dagen oud: te jong om te kunnen overleven zonder moeder. Daarnaast werd zij aangevallen door een hond en kreeg ze een opgezwollen kop. Wil jij McNaichi steunen met een adoptie?

adopteer mij

Pahana

PAHANA

Pahana is een naam uit de Indianenstam Hopi en het betekent 'verloren witte broer'. Deze pup is namelijk zijn moeder verloren. Op 1 juli werd hij gevonden, verzwakt op het strand van Ameland. Hij was te jong om het zonder moeder te overleven. 

adopteer mij

Bedrijfs adoptie

Bedrijfs adoptie

Met het bedrijf een zeehond adopteren en deze met elkaar weer vrijlaten, een beter teamuitje is er niet!  Kijk snel verder voor meer informatie en de mogelijkheden.

Lees meer

Spaar voor een vrijlating

Spaar voor een vrijlating

Meld je aan voor het spaarprogramma en bij elke symbolische adoptie ontvang je een spaarpunt.

Met 10 spaarpunten heb je je spaarkaart vol en ga je mee om zelf een zeehond vrijlaten en je mag ook nog 3 andere andere mensen meenemen!