Met een symbolische adoptie steun je éénmalig een individuele zeehond en draag je een belangrijk deel bij in zijn of haar herstel. Het is een bijzondere manier om een dier te helpen en ook prachtig om cadeau te geven. Als adoptant ontvang je een adoptiecertificaat met foto van jouw zeehond en achtergrondinformatie. Wanneer de zeehond weer hersteld is ontvang je per email foto's van de vrijlating.

Kijk hieronder naar de beschikbare zeehonden en scroll naar beneden om te adopteren. Wil je jouw adoptiezeehond extra ondersteunen? Dan kun je ook bijdragen voor medicatie en voeding, jij bepaalt wat je wilt geven!

 

adoptiepakket valentijn voorwebSEALED WITH A KISS VOOR VALENTIJNSDAG!

Behalve een persoonlijk adoptiecertificaat met foto en informatie over je adoptiezeehond kun je nu je adoptie uitbreiden voor Valentijnsdag. Het cadeaupakket bevat:

  • 180 gram Tony's Chocolonely Melkchocolade met karamel en zeezout in een unieke limited edition wikkel
  • Een zeehondenkaart om je eigen persoonlijke boodschap op te zetten
  • Een doosje om de adoptie mee te geven
  • Cadeaupapier met zeehondenprint om het leuk in te pakken

De reep is in heel beperkte oplage verkrijgbaar en op is écht op. De wikkel is speciaal voor het Zeehondencentrum gemaakt met de 'kus' van Cookie en Elmo.

GOLDEN TICKET

We maken het extra spannend want van één van de repen hebben we de wikkel even opengemaakt en er een Golden Ticket in verstopt! Als je deze ticket in jouw reep vindt, mag je mee zeehonden vrijlaten met twee personen.

 

 

 

Nala

NALA

Gevonden op: 17 december op Terschelling
Soort: grijze zeehond
Reden opvang: Nala was een pup van slechts anderhalve week oud. Waarschijnlijk is ze door een storm weggespoeld vanaf een zandplaat en is zij zo haar moeder kwijtgeraakt. Nala was nog te jong om voor haarzelf te kunnen zorgen. Nala zit samen met Olaf en Elsa in een verblijf waar ze moet aansterken.

adopteer mij

Olaf

OLAF

Gevonden op: 10 december op Vlieland
Soort: grijze zeehond
Reden opvang: Olaf was 3 dagen oud toen hij na een storm aanspoelde op het strand van Vlieland. Zijn moeder was hij kwijtgeraakt. De navelstreng zat nog aan zijn buikje en één van zijn ogen was ontstoken. Nu wordt hij opgevangen in het Zeehondencentrum waar hij verzorgd wordt. 

adopteer mij

Elsa

ELSA

Gevonden op: 12 december op Terschelling
Soort: grijze zeehond
Reden opvang: Elsa was ongeveer een week oud toen ze werd gevonden op het strand van Terschelling. Ze lag alleen en na een periode van observatie was het duidelijk dat de moeder niet meer terug zou komen. Zo kwam Elsa naar Pieterburen waar ze nu haar verblijf deelt met Olaf.

adopteer mij

Dobby

DOBBY

Gevonden: 26 december op Vlieland
Soort: gewone zeehond
Reden opvang: Dobby heeft verwondingen rondom zijn oog. Het is onbekend wat er is gebeurd, maar het kan zijn dat Dobby is aangevallen door een hond of een andere zeehond. Zijn huid begint te herstellen, maar hij kan alle hulp gebruiken. Met een adoptie kunnen wij Dobby een week lang medicijnen geven!

adopteer mij

Rudolf

RUDOLF

Gevonden op: 25 december op Ameland
Soort: gewone zeehond
Reden opvang: Rudolf kwam op eerste Kerstdag binnen. Hij is zo'n 7 maanden oud en hij heeft last van een longworminfectie. Toen hij gevonden werd was hij uitgeput, erg benauwd en hij had door de infectie bloed om zijn kop. Hopelijk sterkt hij snel weer aan. Help je Rudolf een handje mee?

adopteer mij

Blitz

BLITZ

Gevonden op: 6 november op Terschelling
Soort: gewone zeehond
Reden opvang: Blitz werd verzwakt binnengebracht, ze woog maar amper 13 kilo. Veel te weinig voor een zeehond van haar leeftijd! Blitz heeft een zware longworminfectie waar ze nu voor wordt behandeld. Als de behandeling goed aanslaat, kan ze helemaal herstellen. 

adopteer mij

Hopper

HOPPER

Gevonden op: 5 november op Ameland
Soort: gewone zeehond
Reden opvang: Hopper heeft een longworminfectie waar ze erg ziek van is. Gelukkig is ze op tijd gevonden en kan ze nu behandeld worden. Hopper verblijft nu nog op intensive care waar ze verzorgd wordt en medicatie krijgt, in totaal zal haar behandeling 2-3 maanden duren. adopteer mij

Exclusieve adoptie

Exclusieve adoptie

Met deze vorm van adoptie ben jij de enige (exclusieve) adoptant van een zeehond van jouw keuze. Je geeft de zeehond zelf een naam. Je mag hem/haar bezoeken wanneer je wilt en als de zeehond hersteld is, ga je met ons mee om hem/haar zelf vrij te laten. Wil je een zeehond exclusief adopteren? Neem dan contact op voor meer informatie via info@zeehondencentrum.nl of bel 0595-526526.

Bedrijfs adoptie

Bedrijfs adoptie

Met het bedrijf een zeehond adopteren en deze met elkaar weer vrijlaten, een beter teamuitje is er niet!  Kijk snel verder voor meer informatie en de mogelijkheden.

Lees meer

Spaar voor een vrijlating

Spaar voor een vrijlating

Meld je aan voor het spaarprogramma en bij elke symbolische adoptie ontvang je een spaarpunt.

Met 10 spaarpunten heb je je spaarkaart vol en ga je mee om zelf een zeehond vrijlaten en je mag ook nog 3 andere andere mensen meenemen!