Skip to main content

Neem contact met ons op

Heb je een vraag? Misschien staat het wel tussen onze veel gestelde vragen. Maar onze collega’s staan ook elke dag voor je klaar om je verder te helpen. Dat kan door te bellen of te mailen.

Neem contact met ons op

Telefoon

Telefonisch zijn we bereikbaar tussen 09:00 en 17:00 uur op het telefoonnummer 0595 – 526 526. Let op: buiten deze tijden om schakelt het nummer automatisch door naar de dienstdoende zeehondenwachter. Dit in verband met het melden van een zeehond in nood.

Mail

Wil je liever mailen? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Mails worden tussen 09:00 en 17:00 uur beantwoord. Voor algemene vragen kun je mailen naar info@zeehondencentrum.nl.

Heb je een vraag over jouw (gemaakte) reservering? Stuur dan een mail naar reserveringen@zeehondencentrum.nl.

Heb je een vraag over onze webshop of je bestelling? Stuur dan een mail naar shop@zeehondencentrum.nl.

Heb je een vraag over een adoptie of het donateurschap? Stuur dan een mail naar donatie@zeehondencentrum.nl.

Post- en bezoekadres

Je kan ons bezoeken het volgende adres:
Hoofdstraat 94A
9968 AG Pieterburen

Wil je ons oude kleding of handdoeken opsturen voor onze verzorgers? Daar zijn we heel blij mee! Deze mogen naar hetzelfde adres. Vergeet niet even je naam erbij op te zetten, zodat we je kunnen bedanken.

Parkeren

Vlak naast het Zeehondencentrum is een grote parkeerplaats (in het beheer van gemeente Het Hogeland). Parkeren is gratis. Vlak naast onze entree hebben we ook een invalideparkeerplaats en fietsenrekken.