Periodieke schenking

De mens heeft een enorme impact op de natuur. En daarmee het leefgebied van de zeehond. Willen we dat de generaties na ons ook kunnen genieten van dit bijzondere ecosysteem, dan moeten we daar zorg voor dragen. Voor zowel mens als dier. Want samen zijn we één natuur. Jouw schenking draagt hieraan bij. 

Grijze zeehond moeder in wild met pup

Steun onze missie

Een gezonde zeehond in een gezonde zee is het uitgangspunt waar we elke dag aan werken. Dit doen we door onderzoek te doen, toekomstige generaties op te leiden in onze campus en onze kennis te delen met andere opvangcentra en instituten.

  • S. van Beek, Groningen

    “Ik laat na aan Zeehondencentrum Pieterburen omdat ik geraakt ben door de passie en inzet van de mensen die er werken. Belangrijk vind ik dat Pieterburen, naast professionele opvang van zeehonden, ook aandacht besteed aan voorlichting en onderzoek. Dit maakt het voor mij compleet. De zeehonden en de Wadden hebben mijn hart gestolen en ik draag graag bij aan een gezonde toekomst voor dier en zee.” 

Neem contact met ons op

Heb je vragen of opmerkingen over jouw periodieke schenking? Neem dan contact op met onze collega Annika van der Noord. Zij helpt je graag verder.

Email: annika.vandernoord@zeehondencentrum.nl 
Telefoon: 0595 – 526 526 (bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur)

Praktische informatie

Een periodieke schenking betekent dat je voor een periode van minimaal 5 jaar, jaarlijks een vast bedrag schenkt. Hier betaal je geen belastingen over, omdat wij een goed doel zijn met een ANBI-status. Daardoor wordt jouw schenking, net als bij een nalatenschap , volledig ingezet voor het goede doel.

Meld een zeehond. Een zeehond in nood gezien? Bel 0595 526 526 (24 uur per dag bereikbaar). Lees meer.