Skip to main content

Kinderfeestje bij Zeehondencentrum Pieterburen

Het allerleukste kinderfeestje vier je bij Zeehondencentrum Pieterburen. Tijdens het feestje leer je álles over zeehonden. Hoe stoer is dat? Iemand van het Seal Rescue Team geeft een presentatie over de zeehonden in de opvang én in het wild. En bij een feestje hoort natuurlijk ook een traktatie en lekker buiten spelen. Ravotten: dát kan in onze Waddenspeeltuin.

Het kinderfeestje kan alleen op afspraak worden aangeboden. Voor vragen of het maken van een reservering, stuur een mail naar reserveringen@zeehondencentrum.nl.  

Medewerker Zeehondencentrum geeft presentatie aan kinderen

Kinderrondleiding

Ga mee tijdens de rondleiding en neem een kijkje bij ons achter de schermen! Je leert hoe we een zeehond helpen wanneer deze bij ons binnenkomt. En je begrijpt hoe een zeehond wordt verplaatst: van dierenambulance naar intakeruimte naar het fase 1 verblijf. Maar natuurlijk wordt je kennis ook getest. Help jij ons mee tijdens de intake? Samen met een van onze medewerkers voer je een intake uit bij een zeehondenknuffel. Zo werk jij ook heel even in ons zeehondenziekenhuis! Na de intake neem je ook nog even een kijkje bij de fases 1, 2 en 3 baden van achter de touwen, waar gewone bezoekers niet mogen komen. Iemand van het Seal Rescue Team vertelt je van alles over de zeehonden, het ziekenhuis en hoe we voorkomen dat zeehonden in het ziekenhuis komen.

Spelen in de Waddenspeelplaats

Schijnt het zonnetje? Dan kunnen de schoenen uit: tijd om te spelen op de Waddenspeelplaats. Hier kun je lekker ravotten tussen het zand en water. Klauter van eiland naar eiland via de touwen of vang kleine waterdiertjes met een visnetje.

Inbegrepen bij het arrangement

  • De kinderen en begeleidende volwassenen betalen €13,- per persoon

  • Deelname aan activiteit “kinderrondleiding”

  • Cadeau voor de jarige

NB: Voor dit arrangement geldt een minimum van 6 kinderen, exclusief de jarige.

Plan je kinderfeestje

Het kinderfeestje moet binnen onze openingstijden gevierd worden. Dat kan op:

  • Woensdag
  • Vrijdag
  • Zaterdag

Reserveren

Klaar voor het allerleukste kinderfeestje in de provincie Groningen? Voor vragen of het maken van een reservering: stuur een mail naar reserveringen@zeehondencentrum.nl.