Skip to main content

Doe jij mee?

Ons werk is niet alleen belangrijk voor de zeehonden die we helpen, maar ook het ecosysteem waar ze in leven. UNESCO Werelderfgoed de Waddenzee. Elke dag werken we keihard aan onze missie: een gezonde zeehond in een gezonde zee. Help mee als donateur, ambassadeur of vrijwilliger. Met jouw steun kunnen we ons werk blijven uitvoeren. Alle beetjes helpen. Doe je met ons mee?

onderzoeker in dollard

Adopteer een zeehond

Je kunt een zeehond persoonlijk helpen door het doen van een adoptie. Er wordt hard gewerkt aan het herstel van je adoptie zeehond in het Zeehondencentrum, om weer gezond terug te keren naar de Waddenzee. Met een adoptie draag je een belangrijk deel bij aan hun herstel. Adopteer een zeehond. Wie steun jij?

Extra bijzondere bijdrage

Een gezonde zeehond in een gezonde zee. Daar zetten we ons elke dag voor in. Voor nu en in de toekomst. Ook als je er niet meer bent, kun je een bijdrage leveren aan zeehond en de natuur. Bijvoorbeeld met een schenking of door het Zeehondencentrum op te nemen in je testament.

zeehonden pam en sebastiaan tijdens vrijlating
zeehondenzorg in de kantine

Word vrijwilliger

Wij kunnen ons werk niet doen zonder onze geweldige vrijwilligers. Voel jij je geroepen om in ons gepassioneerde team aan de slag te gaan? Talloze vrijwilligers gingen je voor. We zorgen ervoor dat je een leuke en leerzame tijd tegemoet gaat. Veel vrijwilligers verlaten onze campus met herinneringen en vrienden voor het leven!

Voor bedrijven

Ook als bedrijf kun je het Zeehondencentrum op verschillende manieren helpen. Word zakelijke vriend, adopteer een zeehond of organiseer een Waddenzee clean-up samen met je collega’s.

Ontdek de manieren waarop je ons kunt steunen

Werken bij het Zeehondencentrum

Word zakelijke vriend van het Zeehondencentrum

vrijlating door raven