De winkel van het Zeehonden-centrum

Direct bij binnenkomst sta je in onze winkel. Een walhalla voor iedereen die van zeehonden houdt. Voor jong én oud. Voor ieder budget is er iets te vinden. Onze planken staan vol met knuffels, kleding en souvenirs. Natuurlijk met een mooie zeehondenprint. Leuk om mee naar huis te nemen voor jezelf of om cadeau te doen. En bovendien steun je met jouw aankoop ons werk en de zeehonden in de opvang.

De winkel van het Zeehondencentrum

Duurzaam

We doen ons best om de artikelen in onze shop zo zorgvuldig mogelijk te selecteren. Dat betekent dat producten geen grote afstand afleggen naar ons toe en er zoveel mogelijk met duurzame en lokale materialen wordt gewerkt. Zo hebben we een collectie knuffels die geheel van gerecycled plastic zijn gemaakt en verkopen we mutsen die van zwerfafval uit de zee zijn geproduceerd.

Spreekbeurtpakketten

Houd jij een spreekbeurt over zeehonden, zeehondenopvang of misschien plastic soep? Bestel via deze pagina je spreekbeurtpakket! Of download ze gratis. 

Vragen?

Heb je een vraag of opmerking over onze winkel? Dat horen we graag! Stuur gerust een mailtje naar shop@zeehondencentrum.nl.

Meld een zeehond. Een zeehond in nood gezien? Bel 0595 526 526 (24 uur per dag bereikbaar). Lees meer.