Steun ons met jouw bedrijf

Onze stichting is volledig afhankelijk van vrijwilligers, bezoekers, donateurs en sponsoren. Ook als bedrijf kun je bijdragen! Adopteer bijvoorbeeld een zeehond. Of ga samen met personeel of relaties naar een zandplaat om afval te rapen. Een onvergetelijk moment en een onmisbare bijdrage.

Grijze zeehonden rusten op het strand, grijze zeehond bananenhouding
Medewerker Zeehondencentrum geeft uitleg over zeehondenzorg

Word zakelijke vriend

Als zakelijke vriend van het Zeehondencentrum doe je elk jaar een vaste bijdrage. Samen met andere zakelijke vrienden vormen we een mooi netwerk van maatschappelijk betrokken bedrijven. Ga naar de zakelijke vriendenpagina voor meer informatie of neem direct contact met ons op.

Adopteer een zeehond met je bedrijf

Wil jij met je bedrijf een bijzondere bijdrage leveren aan een goed doel? Wij bieden een pakket aan waarbij je een zeehond adopteert. Dit betekent dat jij de volledige kosten voor het herstel van deze specifieke zeehond ondersteunt.

gewone zeehond in opvang rust uit
  • MHC Mobility

    “MHC Mobility is trotse mobiliteitspartner van Zeehondencentrum Pieterburen. Samen gaan we voor een duurzame toekomst.”

Doe een Waddenzee clean-up

Wil je iets leuks én goeds doen met je collega’s? Ga mee met een Waddenzee clean-up. Vanuit haven Lauwersoog vertrek je samen met onze schipper op de boot Happy Seal. Je vaart richting een van de zandplaten of kust van een eiland om afval te gaan rapen.

beach clean up schiermonnikoog

Meld een zeehond. Een zeehond in nood gezien? Bel 0595 526 526 (24 uur per dag bereikbaar). Lees meer.