Skip to main content

Groepsbezoek bij het Zeehonden-centrum

Kom met een groep op bezoek! We bieden verschillende opties aan voor groepen. Bekijk de onderstaande opties om te bepalen welk groepsarrangement het beste bij jouw bezoek past. Voor groepen vanaf 15 personen bieden we een korting van 20% op de entree. Elk bezoek is maatwerk en groepen met minder dan 15 personen zijn natuurlijk welkom! Voor vragen of het maken van een reservering stuur een mail naar: reserveringen@zeehondencentrum.nl.

Groepsarrangement krijgt uitleg van dierenarts

Groepsbezoek uitbreiden met:

 • Intro filmzaal + film kijken

  Iemand van het Seal Rescue Team verwelkomt jullie en vertelt alles over het centrum. Dan start de film, exclusief voor jullie groep. Na de film kun je de rest van het centrum bekijken. De kosten voor dit arrangement zijn de entree (met 20% korting). 

 • Wetenschapper-Margarita-Mendez-Arostegui

  Presentatie geschiedenis van het Zeehondencentrum

  In een presentatie van 30 minuten word je door iemand uit het Seal Rescue Team meegenomen in het werk van het centrum en de zeehonden in Nederland. Natuurlijk kunnen we in overleg bepalen welk type presentatie het beste bij jouw groep past. De kosten voor dit zijn de entree (met 20% korting) en eenmaal de presentatie (€50,00).

 • Rondleiding groep door sebas

  Rondleiding achter de schermen

  Wil je zelf zien hoe wij achter de schermen te werk gaan? Dat kan! We geven je graag een rondleiding achter de schermen. Je komt langs verschillende belangrijke plekken, zoals onze intakeruimte, de viskeuken en je ziet zeehonden in alle drie de fases vanuit een heel andere hoek. De kosten voor dit arrangement zijn de entree (met 20% korting) en €4,50 p.p voor de rondleiding. 

  “We werden heel hartelijk ontvangen door Lydia van het Seal Rescue Team en hebben ontzettend veel geleerd over deze bijzondere diersoort”

  Eten en drinken en andere extra’s

  Het is mogelijk om iets extra’s te regelen bij jouw groepsbezoek. Bijvoorbeeld een lunch bij ons Zomerpaviljoen (geopend van 1 april tot en met 31 oktober). Of als je zelf nog iets in gedachten hebt, zoals het zelf geven van een presentatie. Alle groepsbezoeken en bijbehorende verzoeken kunnen per mail met ons worden afgestemd. Ook voor verdere vragen of informatie zijn wij bereikbaar via het emailadres reserveringen@zeehondencentrum.nl.

  Laat je gegevens achter

  Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

  Groepsarrangementen

  "*" geeft vereiste velden aan

  DD slash MM slash JJJJ
  Gewenste tijd*
  :
  Groepsbezoek uitbreiden