Groepsbezoek bij het Zeehonden-centrum

Kom met een groep op bezoek! We bieden verschillende opties aan voor groepen vanaf 15 personen. Bekijk de onderstaande opties om te bepalen welk arrangement het beste bij jouw bezoek past. Voor groepen vanaf 15 personen bieden we een korting van 20% op de entree. Voor vragen of het maken van een reservering: stuur een mail naar reserveringen@zeehondencentrum.nl

Groepsarrangement krijgt uitleg van dierenarts

“We werden heel hartelijk ontvangen door Lydia van het Seal Rescue Team en hebben ontzettend veel geleerd over deze bijzondere diersoort”

Arrangement 1: Bezoek + film + presentatie

  • 20% korting op entree Zeehondencentrum Pieterburen
  • Ontvangst in filmzaal en vertoning film
  • Presentatie 

In een presentatie van ongeveer 30 minuten word je door iemand uit het Seal Rescue Team meegenomen in het werk van het centrum en de zeehonden in Nederland. Natuurlijk kunnen we in overleg bepalen welk type presentatie het beste bij jouw groep past. De kosten voor dit arrangement zijn de entree (met 20% korting) en eenmaal de presentatie (€50,00).

Arrangement 2: Bezoek + film

  • 20% korting op entree Zeehondencentrum Pieterburen
  • Ontvangst in filmzaal en vertoning film

Voordat je het Zeehondencentrum gaat bezoeken, kom je met zijn allen samen in onze filmzaal. Iemand van het Seal Rescue Team verwelkomt jullie en vertelt alles over het centrum. Dan start de film, exclusief voor jullie groep. Na de film kun je de rest van het centrum bekijken. De kosten voor dit arrangement zijn de entree (met 20% korting). 

Arrangement 3: Bezoek (zonder film en presentatie)

  • 20% korting op entree Zeehondencentrum Pieterburen

Wil je enkel het Zeehondencentrum bezoeken zonder extra activiteiten? Dat kan natuurlijk. Hou er rekening mee dat als je iets extra’s wil regelen, zoals een lunch of kopje koffie, dat we dit van tevoren moeten weten in verband met capaciteit. 

Rondleiding achter de schermen

  • €45 voor een groep tot en met 10 personen
  • €4,50 voor iedere extra persoon

Wil je zelf zien hoe wij achter de schermen te werk gaan? Dat kan! We geven je graag een rondleiding achter de schermen. Je komt langs verschillende belangrijke plekken, zoals onze intakeruimte, de viskeuken en je ziet zeehonden in alle drie de fases vanuit een heel andere hoek. Let op: afhankelijk van je groepsgrootte kan het zijn dat de groep wordt verdeeld onder meerdere rondleidingen. We zullen dit aan je doorgeven bij het samenstellen van jullie programma.  

Eten of drinken en andere extra’s

Het is mogelijk om iets extra’s te regelen bij jouw groepsbezoek. Bijvoorbeeld een lunch bij ons Zomerpaviljoen (geopend van 1 april tot en met 31 oktober). Of als je zelf nog iets in gedachten hebt, zoals het zelf geven van een presentatie. Alle groepsbezoeken en bijbehorende verzoeken kunnen per mail met ons worden afgestemd. Ook voor verdere vragen of informatie zijn wij bereikbaar via het emailadres reserveringen@zeehondencentrum.nl.

Meld een zeehond. Een zeehond in nood gezien? Bel 0595 526 526 (24 uur per dag bereikbaar). Lees meer.