De volledige rehabilitatie van een zeehond mogelijk maken met het bedrijf is een geweldige vorm van sponsoring. Niet alleen in het kader van het maatschappelijk verantwoord ondernemen maar ook voor het het bedrijf zelf. Want natuurlijk gaan de medewerkers met elkaar hun zeehond vrijlaten en dat is het ultieme bedrijfsuitje!

Gemiddeld kost de totale opvang van een zeehond, van redding tot vrijlating, zo'n 3.500 euro. Als een bedrijf kiest een zeehond te sponsoren d.m.v. deze bijzondere adoptie, dan ontvangt het bedrijf een ingelijst adoptiecertificaat met foto van de zeehond en daarop het eigen bedrijfslogo.

Tevens ontvangt het bedrijf een bedrijfspas waarmee het personeel de adoptie zeehond kan komen bezoeken en wanneer de zeehond wordt vrijgelaten, zal er een privé vrijlating worden georganiseerd op een zandplaat in de Waddenzee met een boot die ruimte biedt aan 35 passagiers. Voor grotere bedrijven met meer personeel kan in overleg een andere boot worden ingezet.

In overleg is het mogelijk om extra activiteiten voor het personeel te organiseren zoals een rondleiding achter de schermen van het Zeehondencentrum of door de vrijlating feestelijk af te sluiten met een lunch of diner.

Meer weten? Stuur een email naar info@zeehondencentrum.nl of bel  0595-526526.

bedrijfs vrijlating