Freddie is de eerste pup van de gewone zeehond die dit seizoen in Pieterburen is opgevangen. Freddie is een jongetje van een paar dagen oud. Hij werd op 19 mei 2020 gezien in de veerhaven van Terschelling waar hij rondzwom. Later kroop hij het Groene Strand op, zijn moeder was nergens te bekennen.. Freddie had bij aankomst in het Zeehondencentrum zijn witte geboortevacht nog en woog amper 8 kilo, hij was heel klein. Freddie is nog erg kwetsbaar en is naar een verblijf gebracht waar hij intensieve zorg krijgt. Volg Freddie's belevenissen en zijn ontwikkeling in het Zeehondencentrum.

Freddie is vernoemd naar Freddie Mercury en no one's gonna stop him now! Help Freddie groot en sterk te worden, doneer een portie vis aan hem.

 

freddie aankomst

Geef een visje aan Freddie

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
EUR 0.00

 

Meer van Freddie

Freddie's foto's

Freddie's foto's

Volg in Freddie's fotoalbum hoe Freddie zich zal ontwikkelen en zie hoe hij groeit van een kleine pup tot een grote, sterke zeehond.

FOTOALBUM

Adopteer Freddie

Adopteer Freddie

Wil jij Freddie helpen? Adopteer hem dan. Van een symbolische adoptie kan Freddie bijna een week eten en jij ontvangt een adoptiecertificaat met foto en informatie thuisgestuurd. 

Adopteren

Je eigen Freddie

Je eigen Freddie

Vind jij Freddie ook zo leuk? Dan kun je hem nu ook naar huis halen. Bestel jouw eigen Freddie in de webshop en hij komt zo snel hij kan naar je toe!

BESTEL