Wist je dat er twee soorten zeehonden in Nederland leven? Als je meedoet met het Puppy Programma steun jij de eerste zeehondenpup van de gewone en grijze zeehond die wordt opgevangen! Hieronder zie je hoe deze twee babyzeehonden eruit zien:

Pup gewone zeehondPup grijze zeehond

 Zie jij de belangrijkste verschillen? Je kunt het duidelijk zien aan de snuit. De kop van een grijze zeehond is kegelvormig, waar die van de gewone zeehond ronder is. Ook is de grijze zeehond een stuk groter dan de gewone zeehond. En, ze hebben ander geboorteseizoen. Pups van de gewone zeehond worden in het voorjaar geboren en grijze zeehonden baren hun pups in de winter. Wil jij als eerste de eerste pup van het seizoen adopteren? Meld je dan hieronder aan voor het Puppy Programma!

 

Doe mee en ontvang:

  • Adoptiecertificaat met foto.
  • Informatie over de zeehond.
  • Gratis entree Zeehondencentrum.
  • Foto's van de vrijlating van de pup per e-mail.
  • Spaarpunt voor een vrijlating (Bij elke symbolische adoptie ontvang je een spaarpunt. Met 10 spaarpunten heb je je spaarkaart vol en mag je met 2 personen mee op een vrijlating!).

 

Meld je aan

Invalid Input
Please let us know your name.
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Please let us know your email address.
Please write a subject for your message.
Invalid Input
Invalid Input
Hierbij machtig ik Zeehondencentrum Pieterburen om tot wederopzegging 2x per jaar 50 euro van mijn rekeningnummer af te schrijven.
Invalid Input