Omdat wij ook de adviezen van het RIVM opvolgen blijven onze deuren gesloten voor bezoekers tot in elk geval 6 april. Het team van dierenartsen, zeehondenverzorgers, internationale vrijwilligers en technische dienst is opgesplitst in twee groepen en zij werken met minimale mankracht keihard door om de ruim 40 zeehonden in opvang te kunnen verzorgen. Op deze manier is de continuiteit van de zorg gewaarborgd, ook wanneer een team getroffen wordt door ziekte. Met zo min mogelijk mensen, maar met dezelfde toewijding als altijd gaan we er voor!

In deze weken zetten we onze deuren online open om alles wat in Pieterburen gebeurt met jullie te kunnen delen. Naast de webcam die 24 uur per dag actief is, kun je de zeehonden die nu in opvang zijn digitaal bezoeken en elke dag tussen 11:00-12:00 uur meekijken met de livefeeds op facebook. 

NAAR DE ZEEHONDEN

 

Steun een zeehond en help ons team

Dat wij nu geen bezoekers mogen ontvangen en niet op subsidies kunnen rekenen betekent dat we minder inkomsten hebben. We leunen momenteel volledig op onze fantastische donateurs om voor de zeehonden te kunnen blijven zorgen. Maar het is niet genoeg, want een zeehond eet dagelijks zo´n 5 kilo vis en de kosten van een enkele portie zijn gemiddeld 5 euro. Wil je de zeehonden helpen en ons team steunen in deze weken? Doneer dan een portie vis! Een kleine donatie betekent een enorme opsteker voor onze verzorgers!

 

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
EUR 0.00

 

Wat kun je nog meer doen?

Speciale actie

Speciale actie

Met de aankoop van deze leuke sleutelhanger of koelkastmagneet met foto van zeehondje Arya help je de zeehonden die nu in opvang zijn. De opbrengst van elke  verkochte sleutelhanger of magneet gaat rechtstreeks naar de zeehonden en jij heb deze mooie foto op je koelkast of aan je sleutelbos hangen.

BESTELLEN

Adopteer een zeehond

Adopteer een zeehond

Met een adoptie draag je een belangrijk deel bij in het herstel van een zeehond. Je ontvangt een adoptiecertificaat met foto thuisgestuurd!

ADOPTEREN

Kijk live mee

Kijk live mee

Elke dag tussen 11:00-12:00 uur (tenzij anders vermeld) kun je via Facebook live meekijken met de zeehondenverzorgers in Pieterburen. 

MEEKIJKEN