Koop hier je entree tickets voor het Zeehondencentrum in Pieterburen met korting. Je ontvangt je ticket direct per email. Printen mag maar hoeft niet, tonen op je telefoon kan ook.

Of maak er een extra leuk dagje uit van en kies voor de combiticket. Daarmee bezoek het Zeehondencentrum en DoeZoo allebei.

KOOP EEN KAARTJE & WIN

Heb jij de actiecode gevonden en koop je voor 1 mei 2018 je entreekaartje voor het Zeehondencentrum? Dan maak jij kans om bij het vrijlaten van zeehonden te kunnen zijn met 2 personen. Vul de actiecode in bij je bestelling en je doet direct mee met de winactie.

Seal you soon!

 

1. KIES JE KAARTJE(S)

Met hoeveel mensen kom je naar het Zeehondencentrum?
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
EUR 0.00

2. PERSOONLIJKE GEGEVENS

Vul hier je gegevens in
Verplicht veld
Invalid Input
Invalid Input
Verplicht veld
Invalid Input

4. DOE MEE & WIN

Heb jij de actiecode gevonden waarmee je kans maakt de vrijlating van zeehonden bij te kunnen wonen? Vul dan de code hier in. Winaars ontvangen na 1 mei 2018 per email bericht.

Heb je geen actiecode? Dan kun je niet meedoen met de winactie maar natuurlijk kun je wel gewoon je kaartjes bestellen en het Zeehondencentrum bezoeken!
Invalid Input

3. BETALEN

Klik op "Ga naar betalen" en je wordt omgeleid naar onze internetkassa, daar kun je de betaalwijze verder specificeren en uitvoeren. Je kunt betalen met iDeal, PayPal of Creditcard

 

Op gekochte entreekaartjes kan geen restitutie gegeven worden. Mocht je verhinderd zijn dan kunnen wij het kaartje omzetten naar een andere datum.