Vanwege de coronamaatregelen hebben we momenteel een maximum aantal bezoekers die we kunnen ontvangen per dag. Daarom is het noodzakelijk om vooraf online kaartjes te kopen en je bezoek te reserveren op datum en aankomsttijd. Het is helaas niet mogelijk om kaartjes bij de deur te kopen. Per boeking kunnen maximaal 4 tickets voor personen van 13 jaar of ouder worden besteld; voor kinderen van 12 jaar of jonger geldt geen maximum. De transactiekosten hiervan zijn €0,50. Online reserveren van je bezoek geldt ook voor donateurs, adoptanten, Wad- en Burenpas houders, kom je langs kaartjes en tickets die via externe partners zijn gekocht. Dan hoef je alleen nog maar een dag en aankomsttijd te reserveren van je bezoek, de reservering wordt per email aan je verzonden.

 NB: als de datum grijsgekleurd is, dan zijn alle tickets voor die dag uitverkocht. Het is niet mogelijk om voor die dag tickets te kopen.

 

TICKETS & RESERVEREN

 

 

Toegangsprijzen

Volwassene  € 9,50 
Kind 4-12 jaar € 6,00
Kind 0-3 jaar gratis
 Student* € 6,00

* Op vertoon van een studentenpas


Heb je nog een vraag? Bekijk de meest gestelde vragen of neem contact met op. Bekijk voor dat je op bezoek komt ook alvast de huisregels die nu gelden in het Zeehondencentrum.