voeren 01Met jouw bezoek steun je de zeehonden in opvang!

Koop hier je entree ticket vanaf € 6 per persoon voor het Zeehondencentrum in Pieterburen met korting. Je ontvangt je ticket direct per email. Printen mag maar hoeft niet, tonen op je telefoon kan ook.

Of maak er een extra leuk dagje uit van en kies voor de DoeZoo combiticket. Daarmee bezoek je het Zeehondencentrum en DoeZoo voor slechts € 13,50 per persoon.

Seal you soon!

 

1. KIES JE KAARTJE(S)

Met hoeveel mensen kom je naar het Zeehondencentrum?
Invalid Input
Wist je dat je vanaf 35 euro per jaar donateur kunt worden? Je ontvangt dan een donateurspas waarmee je met het hele gezin het het hele jaar gratis toegant tot het Zeehondencentrum hebt. Je krijgt met je pas ook 10% korting in de winkel, korting op bijzondere vaartochten en uitnodigingen voor speciale activiteiten voor donateurs. Word nu donateur en krijg direct gratis toegang! Nu donateur worden >>
Voor 15 personen of meer geldt een speciaal groepstarief, maar kan helaas niet online besteld worden. Wil je gebruik maken van het groepstarief? Neem dan contact op via reserveringen@zeehondencentrum.nl of regel het rechtstreeks aan de balie bij aankomst.

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Let op, deze prijs is alleen geldig op vertoon van je studentenpas aan de kassa!

EUR 0.00

2. PERSOONLIJKE GEGEVENS

Vul hier je gegevens in
Verplicht veld
Invalid Input
Invalid Input
Verplicht veld
Invalid Input

3. BETALEN

Klik op "Ga naar betalen" en je wordt omgeleid naar onze internetkassa, daar kun je de betaalwijze verder specificeren en uitvoeren. Je kunt betalen met iDeal en PayPal, binnen PayPal is er ook nog de optie met creditcard te betalen. Na afronding van je betaling worden je kaartjes per email toegezonden. Heb je je kaartjes na 5 minuten nog niet ontvangen? Check dan ook even je spambox.
Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Zeehondencentrum Pieterburen om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven staat in de privacy verklaring. Ik ben bekend en akkoord met de inhoud van deze verklaring.

 

Op gekochte entreekaartjes kan geen restitutie gegeven worden. Mocht je verhinderd zijn dan kunnen wij het kaartje omzetten naar een andere datum. Op alle transacties, reserveringen en bestellingen zijn de algemene voorwaarden van toepassing.