Let op: het Zeehondencentrum Pieterburen is per 19 december gesloten in verband met de coronamaatregelen. Een bezoek aan de zeehonden is op dit moment niet mogelijk. 

Vanwege de coronamaatregelen is het noodzakelijk om vooraf online kaartjes te kopen en je bezoek te reserveren. De transactiekosten hiervan zijn €0,50. Online reserveren van je bezoek geldt ook voor donateurs, adoptanten, Wad- en Burenpas houders, kom je langs kaartjes en tickets die via externe partners zijn gekocht. Boek je tickets via de knop "Ik heb al tickets" en vergeet niet ook je andere tickets, kaartjes, pas of bewijs van adoptie mee te nemen, De reservering wordt per email aan je verzonden.

NB: als de datum grijsgekleurd of niet zichtbaar is, dan zijn er geen tickets voor die dag beschikbaar. Het is niet mogelijk om voor die dag tickets te kopen.

 

TICKETS & RESERVEREN

 

 

Toegangsprijzen

Het Zeehondencentrum is dagelijks geopend van 10:00 - 17:00 uur. Heb je nog geen ticket of donateurspas? Dan gelden deze prijzen:

Volwassene  € 9,50 
Kind 3-12 jaar € 7,50
Kind 0-2 jaar gratis
 Student* € 7,50

* Op vertoon van een studentenpas


Heb je nog een vraag? Bekijk de meest gestelde vragen of neem contact met ons op. Bekijk voor dat je op bezoek komt ook alvast de huisregels die nu gelden in het Zeehondencentrum.