Koop hier je entree ticket vanaf € 6 per persoon voor het Zeehondencentrum in Pieterburen met korting. Je ontvangt je ticket direct per email. Printen mag maar hoeft niet, tonen op je telefoon kan ook.

Of maak er een extra leuk dagje uit van en kies voor de DoeZoo combiticket. Daarmee bezoek je het Zeehondencentrum en DoeZoo voor slechts € 13,50 per persoon.

 

NIEUW

INTRODUCTIE AANBIEDING Met de jaarkaart van het Zeehondencentrum, de Wadpas, kun je het hele jaar met het hele gezin naar binnen voor slechts € 35,-. Bestel de Wadpas online en hij ligt voor je klaar bij je eerstvolgende bezoek!

Seal you soon!

 

1. KIES JE KAARTJE(S)

Met hoeveel mensen kom je naar het Zeehondencentrum?
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
EUR 0.00

2. PERSOONLIJKE GEGEVENS

Vul hier je gegevens in
Verplicht veld
Invalid Input
Invalid Input
Verplicht veld
Invalid Input

3. BETALEN

Klik op "Ga naar betalen" en je wordt omgeleid naar onze internetkassa, daar kun je de betaalwijze verder specificeren en uitvoeren. Je kunt betalen met iDeal, PayPal of Creditcard
Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Zeehondencentrum Pieterburen om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven staat in de privacy verklaring. Ik ben bekend en akkoord met de inhoud van deze verklaring.

 

Op gekochte entreekaartjes kan geen restitutie gegeven worden. Mocht je verhinderd zijn dan kunnen wij het kaartje omzetten naar een andere datum. Op alle transacties, reserveringen en bestellingen zijn de algemene voorwaarden van toepassing.