Dit zijn de zeehonden in het Golfbad, zij worden binnenkort vrijgelaten. Nu kun je ze nog via de webcam 24 uur per dag volgen. Maar dat niet alleen. Je kunt ze ook steunen! Wist je dat de kosten voor de zorg van een gemiddelde rehabilitatieperiode € 3.000 per zeehond kost? Wil jij deze zeehonden - voor ze terugkeren naar de Waddenzee - een laatste steuntje in de rug geven? Adopteer dan jouw favoriet of doneer een visje voor hem of haar!

 

 

Draag bij aan hun herstel en terugkeer naar de Waddenzee.

Deze zeehonden zijn nu te zien op de webcam

Pumbaa

Pumbaa

Soort: gewone zeehond
Leeftijd bij aankomst: 1 maand
Datum opgevangen: 29 juli 2021
Vindplaats: Ameland
Reden opvang: Pumbaa is een bijzondere zeehond. Hij is geboren met hele kleine ogen. Met beide ogen kan hij niets zien. Toch eet Pumbaa nu al zijn visjes zelf op. Hij kan met zijn supergevoelige snorharen onder water "voelen" waar alles is. Pumbaa kan zonder zicht voor zichzelf zorgen! Help jij Pumbaa?

Datum vrijlating: 18 september

Geef een visje

 

Adopteren

Quasimodo

Quasimodo

Soort: gewone zeehond
Leeftijd bij aankomst: ca. 7-10 dagen
Datum opgevangen: 26 juni 2021
Vindplaats: Groningen
Reden opvang: Kleine Quasimodo had een erg opgezwollen kop. Zij kon haar rechteroog niet openen en ook haar linkeroog was beschadigd. Quasimodo's linkeroog is aan het genezen, maar lijkt langzaam te verbeteren. Helaas was het rechteroog zo beschadigd dat het advies van de oogarts was om Quasimodo's rechteroog te verwijderen om toekomstige problemen te voorkomen. 
Geef een visje