Dit zijn de zeehonden in het Golfbad, zij worden binnenkort vrijgelaten. Nu kun je ze nog via de webcam 24 uur per dag volgen. Maar dat niet alleen. Je kunt ze ook steunen! En dat is hard nodig. Het was een harde klap toen voor de tweede keer dit jaar de deuren werden gesloten. Behalve dat we een groot deel van ons inkomen moesten missen, liepen de kosten voor de zorg van de zeehonden hoger op (een gemiddelde rehabilitatieperiode kost €3.000 per zeehond). Wil jij deze zeehonden - voor ze terugkeren naar de Waddenzee - een laatste steuntje in de rug geven? Adopteer dan jouw favoriet of doneer een visje!

 

 

Draag bij aan hun herstel en terugkeer naar de Waddenzee.

Deze zeehonden zijn nu te zien op de webcam

Fedde le Grand

Fedde le Grand

Soort: gewone zeehond
Leeftijd bij aankomst: ca. 3 weken
Datum opgevangen: 2 juli 2020
Vindplaats: Ameland
Reden opvang: Fedde werd uitgeput op het strand gevonden door iemand die veel met DJ Fedde le Grand samenwerkt. Toen de 'echte' Fedde le Grand dat hoorde wilde hij graag dit zeehondje helpen. Hij kreeg zijn naam en als het zover is, zal hij het zeehondje zelf vrij gaan laten.

Geef een visje

 

ADOPTEREN

Beatles

Beatles

Soort: gewone zeehond
Leeftijd bij aankomst: ca. 1 week
Datum opgevangen: 11 juni 2020
Vindplaats: Schiermonnikoog
Reden opvang: Beatles lag op een strand waar veel mensen en honden lopen, geen goede plek voor een pup. Het lukte niet om een rustige plek te maken en na observatie was duidelijk dat de moeder niet terugkwam. Beatles wordt nu grootgebracht door zeehondenverzorgers.

Geef een visje

 

ADOPTEREN

Madonna

Madonna

Soort: gewone zeehond
Leeftijd bij aankomst: ca. 7 dagen
Datum opgevangen: 27 juni 2020
Vindplaats: Vlieland
Reden opvang: Madonna werd alleen op het strand van Vlieland aangetroffen, haar moeder was nergens te bekennen. Verstoring is vaak de oorzaak dat de moeder niet meer terugkeert bij haar pup. Madonna is nu veilig, wil jij haar ook helpen?

Geef een visje

 

ADOPTEREN