Het Zeehondencentrum ontvangt geen subsidies en is volkomen afhankelijk van haar donateurs. Van entreegelden, giften en nalatenschappen. Dank zij jou kunnen wij ons werk doen en zeehonden in nood blijven helpen. Een zeehond eet gemiddeld 5 kilo vis per dag. Een enkele portie vis kost ongeveer 5 euro. Om alle zeehonden genoeg te eten te geven zijn we per dag ruim 1.500-2.000 euro aan vis kwijt. Maar dankzij jou kunnen wij ons werk doen en zeehonden in nood blijven helpen.

 

Doe een gift

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Zeehondencentrum Pieterburen om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven staat in de privacy verklaring. Ik ben bekend en akkoord met de inhoud van deze verklaring.

Doneren

Doneren

Jouw bijdrage maakt een groot verschil voor een zeehond die onze hulp nodig heeft. Als donateur heb je met het hele gezin altijd gratis toegang tot het centrum.

Doneren

Het puppy programma

Het puppy programma

Het puppy programma is een fantastische manier om moederloze pups te helpen. Met deelname aan dit programma adopteer je tweemaal per jaar symbolisch een huiler.

Lees verder

Adopteer een zeehond

Adopteer een zeehond

Met een adoptie help je een individueel dier en draag je een belangrijk deel bij in het herstel van de zeehond. Je ontvangt een adoptiecertificaat met foto van jouw adoptiezeehond.

De zeehonden

Bezoek het Hoeske

Bezoek het Hoeske

Bezoek de privé oudheidskamer met bijzondere collectie van Truus Uilhoorn in Delfzijl, de toegang is een donatie van 3 euro per persoon die ten goede komt aan de zeehonden.

Lees meer

Schenken met belastingvoordeel

Schenken met belastingvoordeel

Door je gift vast te laten leggen in een schenkingsovereenkomst is de gift volledig aftrekbaar en krijg je een deel van je gift terug van de Belastingdienst.

Lees verder

De nalatenschap

De nalatenschap

Een groot geschenk voor de zeehonden wanneer je ze kunt blijven helpen als je er niet meer bent. Met je nalatenschap bouw je mee aan een gezonde toekomst voor de zeehond.

Lees verder