Met een symbolische adoptie steun je éénmalig een individueel zeehondje en draag je een belangrijk deel bij in zijn of haar herstel. Van 1 symbolische adoptie kunnen wij een zeehond een week lang voeden of medicatie geven. Het is een bijzondere manier om een zeehond te helpen en ook prachtig om cadeau te geven.

Bij een symbolische adoptie ontvang je een adoptiecertificaat met foto van jouw zeehond en achtergrondinformatie. Wanneer de zeehond weer hersteld is ontvang je per email foto's van de vrijlating. Kijk hieronder naar de beschikbare zeehonden en scroll naar beneden om te adopteren.

Speciale actie: duo-adoptie Justin & Case

justincaseJustin en Case zijn twee Gewone zeehonden die op dezelfde dag werden binnengebracht en samen een quarantaine delen. Hun namen kregen ze van de verzorgers omdat ze zo zwak waren, just in case... Maar nu gaat het al weer een stuk beter met ze en beginnen ze te herstellen. Wil jij Justin en Case helpen? Dan kun je ze als duo adopteren voor 75 euro i.p.v. 50 euro en ontvang je natuurlijk 2 spaarpunten bij je adoptie! Justin en Case kun je volgen tijdens hun verblijf in het Zeehondencentrum >>