Met een symbolische adoptie steun je éénmalig een individueel zeehondje en draag je een belangrijk deel bij in zijn of haar herstel. Van 1 symbolische adoptie kunnen wij een zeehond een week lang voeden of medicatie geven. Het is een bijzondere manier om een zeehond te helpen en ook prachtig om cadeau te geven.

Bij een symbolische adoptie ontvang je een adoptiecertificaat met foto van jouw zeehond en achtergrondinformatie. Wanneer de zeehond weer hersteld is ontvang je per email foto's van de vrijlating. Kijk hieronder naar de beschikbare zeehonden en scroll naar beneden om te adopteren.

Sealas

Sealas heeft rode ogen als van een albino maar haar vacht is normaal. Ze is dus eigenlijk gedeeltelijk albino en dat is heel bijzonder. Hoe dat kan wordt nu onderzocht. Meer lezen over Sealas? Ze is ook online te volgen in haar eigen dossier >>

Sealas

Delfi

Kleine pup Delfi werd op 18 juni gevonden langs de Groninger Waddenkust. Ze was haar moeder kwijtgeraakt en had een enorme honger. Nu krijgt ze veel vis te eten maar Delfi lust altijd wel meer. Van 1 adoptie kan ze een week gevoerd worden.

Delfi

Pumpkin

Pumpkin heeft een kuifje in de vorm van een pompoen, vandaar haar naam. Ze is op 16 juli op Vlieland gevonden. Ze heeft een longworm infectie en een zwelling in haar bek. Daar wordt ze nu voor behandeld en het gaat intussen alweer wat beter met haar.

Pumpkin

Bubbles

Bubbles is op 14 juni gevonden op Vlieland, hij is een pup van de Gewone zeehond die erg verzwakt op het strand werd gevonden. Bubbles heeft last van zijn rechteroog en daar wordt hij nu voor behandeld. Wil jij Bubbles ook helpen met een adoptie?

Bubbles

Sjef

Sjef is een kleine pup die de dijk overklom bij de Eemshaven. Geen goede plek als je nog maar 10 dagen oud. Nu is hij intussen groot geworden en mag hij terug naar zee. Hij kan niet meer geadopteerd worden maar zijn verhaal lees je in zijn dossier >>

Sjef

Ella

Ella is een prematuur pupje, ze werd met de boot van Borkum naar de Eemshaven gebracht. Een Duits pupje dat in Nederland opgevangen mocht worden. Intussen is Ella zover dat ze binnenkort vrijgelaten wordt. Je kunt haar verhaal lezen in haar dossier

Ella

Exclusieve adoptie

Exclusieve adoptie

Met deze vorm van adoptie geef je de zeehond zelf een naam. Je mag hem/haar bezoeken wanneer je wilt en als de zeehond hersteld is, ga je met ons mee om de hem/haar zelf vrij te laten.

Meer weten? Bel 0595-526 526 voor meer informatie.

Spaar voor een vrijlating

Spaar voor een vrijlating

Meld je aan voor het spaarprogramma en bij elke symbolische adoptie ontvang je een spaarpunt.

Met 10 spaarpunten heb je je spaarkaart vol en ga je mee om zelf een zeehond vrijlaten en je mag ook nog 3 andere andere mensen meenemen!

Bedrijfs adoptie

Bedrijfs adoptie

Met het bedrijf een zeehond adopteren en deze met elkaar weer vrijlaten, een beter teamuitje is er niet!  

Elke bedrijfsadoptie is maatwerk dus bel ons op 0595-526 526 voor de mogelijkheden. Wij horen graag wat we voor je kunnen doen.