Ook leuk om te doen in de omgeving van Pieterburen

Wil je weten wat je nog meer kunt doen nu je er toch bent? Wij hebben alvast een paar leuke tips voor je. Combineer je bezoek aan het Zeehondencentrum met één van deze bijzondere uitjes en maak je dag, weekend of vakantie helemaal compleet.

doezoo sfeerimageCombineer je bezoek aan het Zeehondencentrum Pieterburen met een bezoek aan DoeZoo in Leens, slechts 15 minuten rijden van elkaar.  Bij DoeZoo kom je slangen, vogelspinnen, neusberen en ook veel andere insecten tegen. Het is de enige dierentuin waar je mag voelen, ruiken en proeven!  

hoekseIn havenstad Delfzijl vind je misschien wel het kleinste museum van het Noorden. Museumhuisje t' Hoeske van opoe Iet is een particulier museum en staat in een doodgewoon straatje in Delfzijl en je loopt er zo voorbij als je niet weet wat voor bijzondere schatten er achter de voordeur verborgen liggen.

ameland 11Trek te voet het Waddengebied in met de gidsen van Dijkstra’s Wadlooptochten, de grootste en oudste wadlooporganisatie van Nederland.Er is een ruime keuze uit diverse tochten voor beginners tot geoefende lopers en Dijkstra's Wadlooptochten biedt diverse arrangementen voor groepen op afspraak.