Wanneer een zeehond in het wild die in nood lijkt te zijn aan ons wordt gemeld, gaat er eerst een zeehondenwachter bij het dier kijken. Zij weten precies hoe ze op de juiste manier kunnen observeren en ingrijpen als dat nodig is. Dat ga jij tijdens je feestje ook leren maar dan fictief met een zeehondenknuffel. Een medewerker van het Zeehondencentrum legt alles uit en kan je ook veel vertellen over de zeehonden die op dat moment worden opgevangen. Zo word je een echte zeehondenwachter voor een dag!

Voor de jarige is er een extra verrassing. Schijnt het zonnetje? Dan kunnen de schoenen uit: het paviljoen zit naast de Waddenspeelplaats. Hier kun je lekker ravotten tussen het zand en water. Klauter van eiland naar eiland via de touwen of vang kleine waterdiertjes met een visnetje.

 

Wat krijg je:

  • De jarige mag gratis naar binnen
  • De uitgenodigde kinderen en begeleidende volwassenen betalen per persoon
  • Deelname aan activiteit “word een zeehondenwachter”
  • Cadeau voor de jarige

 

Voor dit arrangement geldt een minimum van 6 kinderen, exclusief de jarige. Het kinderfeestje kan in het Zeehondencentrum worden gevierd op woensdag, vrijdag of zaterdag. Heb je nog vragen of wil je een reservering maken? Stuur een mail naar reserveringen@zeehondencentrum.nl.

 Drink limonade bij het paviljoenBezoek de zeehondenTijdens de zeehondenwachter show leer je hoe je een zeehond moet observeren