Wegens een corona besmetting van een van onze vrijwilligers sluiten wij per maandag 27 juli preventief onze deuren voor bezoekers. Wij doen dit omwille van jouw en onze veiligheid en gezondheid, maar daarnaast ook om de verzorging van de zeehonden te waarborgen. Verdere maatregelen zullen in nauw overleg met de GGD worden genomen.

Het is nog niet bekend wanneer onze deuren wel weer open gaan, het is daarom niet mogelijk entreekaartjes te reserveren. Mocht je geïnformeerd willen worden, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Mocht je nog vragen hebben naar aanleiding van dit bericht, dan verzoeken we je per email contact met ons op te nemen via info@zeehondencentrum.nl. Onze excuses voor het ongemak.

Dagelijks kun je het grootste zeehonden ziekenhuis van Europa bezoeken. Vergeet niet je bezoek te reserveren want dat is verplicht zolang de corona maatregelen gelden. Als bezoeker koop je eenvoudig je kaartje online en reserveer je de dag van jouw bezoek in de kalender. Heb je je kaartje via één van de verkooppunten of één van onze partners zoals de ANWB, dan hoef je alleen nog maar een dag te reserveren. Dat geldt ook voor donateurs die met hun donateurspas gratis toegang hebben.

Belangrijk! I.v.m. de Corona maatregelen kunnen wij slechts een beperkt aantal bezoekers ontvangen. Reserveer je tickets op tijd en lees voorafgaand aan je bezoek de huisregels nog even door >>

DAGELIJKS GEOPEND

In de zomervakantie van 1 juli t/m 30 augustus 2020: 09:00 - 17:00 uur.

Buiten de zomervakantie: 10:00-17:00 uur.  

HEB JE NOG GEEN TICKET?

Heb je nog geen ticket of donateurs- of burenpas? Dan gelden deze prijzen:

Volwassene  € 9,50 
Kind 4-12 jaar € 6,00
Kind 0-3 jaar gratis
 Student* € 6,00

* Op vertoon van een studentenpas

Tickets kopen

 

HEB JE AL EEN TICKET OF PAS?

Heb je een donateurs- of burenpas of een kaartje via één van onze partners gekocht? Dan hoef je alleen nog maar een dag te reserveren van je bezoek, de reservering wordt per email aan je verzonden.

nu reserveren

Het Zeehondencentrum in Pieterburen is zowel met de auto als met het OV goed te bereiken. Het adres van het Zeehondencentrum is:

Hoofdstraat 94a
9968 AG Pieterburen

ROUTE MET DE AUTO

Het Zeehondencentrum ligt in Pieterburen, in het noorden van de provincie Groningen en is bereikbaar via de N361. Van Leeuwarden richting Lauwersoog en van Groningen richting Winsum. Vanaf daar wordt het Zeehondencentrum goed aangegeven met borden. Er is voldoende parkeerruimte bij het Zeehondencentrum.

 

route via Google

OPENBAAR VERVOER

Vanaf het NS-Station in Groningen neem je de Arriva stoptrein (richting Roodeschool) naar station Winsum. Vanaf de bushalte in Winsum neem je Bus 68 (richting Leens via Pieterburen) naar Pieterburen en stap je uit bij bushalte Wiebenerweg. Vanaf daar is het ongeveer 5 minuten lopen naar het Zeehondencentrum.