In verband met de aangescherpte maatregelen zijn we vanaf 15 december tot nader order gesloten voor bezoekers. Wij blijven natuurlijk telefonisch en online bereikbaar en ook blijven we ons natuurlijk inzetten voor zeehonden in nood.

Wil je weten wanneer we weer open gaan of op de hoogte blijven van de zeehonden die in het centrum verblijven? Schrijf je dan in voor één van onze nieuwsbrieven. We hopen je snel weer te mogen begroeten, blijf gezond, seal you soon!

 

* verplichte velden
 
Welke nieuwsbrieven wil je ontvangen?
 
 
 
 
 

Toestemming verwerken persoonsgegevens

Zeehondencentrum Pieterburen gebruikt je emailadres om je informatie toe te sturen zoals je op dit formulier hebt aangegeven. Jouw gegevens worden goed beschermd en niet verstrekt aan derden. Met je inschrijving geef ik toestemming aan Zeehondencentrum Pieterburen om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven staat in de privacy verklaring op de website.

Wij versturen onze nieuwsbrieven met behulp van Mailchimp, met hen hebben wij een dataverwerkersovereenkomst die garandeert dat jouw gegevens veilig zijn. Lees meer over Mailchimp's privacy policies.