Please let us know your name.
Invalid Input
Invalid Input
Please let us know your email address.
Invalid Input
Antispam vraag: welke 5 cijfers zie je staan?<br>
Invalid Input

Maandag, 15 mei 2017

Gisteren is Destructor vrijgelaten in de aanwezigheid van een aantal mensen die een heel belangrijke rol bij zijn redding hebben gespeeld. Hopelijk blijft hij vanaf nu helemaal veilig en in goede gezondheid.

Woensdag, 10 mei 2017

Het is zover, Destructor zal een van de eerstvolgende zeehonden zijn die kunnen worden vrijgelaten. Binnen een weekje kan hij terug naar zee gebracht worden en hopelijk meldt hij zich daarna niet weer bij ons.

Donderdag, 27 april 2017

Destructor is weer verhuisd, naar het allergrootste bad. Zijn naam kreeg hij destijds niet voor niets en nu hij zich weer veel beter voelt en ook zelf eet is het beter voor om hem maar genoeg ruimte te geven...

Woensdag, 19 april 2017

Na een tijd van intensieve zorg gaat het zo goed dat Destructor sinds enkele dagen naar een ander badje is overgeplaatst waar hij ook te zien is voor de bezoekers. Wel zit hij nog apart zodat we goed op hem kunnen letten.

Donderdag, 30 maart 2017

We zijn een paar dagen verder en Destructor is aan de beterende hand, hij is alert en lijkt goed te herstellen van de ingreep. Er is uiterlijk weinig aan hem te zien op een wondje bij de bek na, de schade zit vooral binnenin.

Dinsdag,  28 maart 2017

Gisteren werd na overleg en het zien van de rontgenfoto's besloten om de vishaken direct te verwijderen, het gevolg was dat onze dierenartsen om 23:00 uur 's avonds in de operatiekamer stonden.

Maandag,  27 maart 2017

In oktober 2016 werd hij opgevangen met een longworminfectie en vrij snel kon hij in goede gezondheid weer vrijgelaten worden. Maar hij is terug, Destructor werd letterlijk aan de haak geslagen.