×

Waarschuwing

The form #67 does not exist or it is not published.

LEGO FRIENDS retail visual1

LEGO® inspireert kinderen om zuinig om te gaan met hun leefomgeving en voor dieren in nood te zorgen. Daarvoor zijn deze bijzondere sets voor LEGO® Friends ontwikkeld. Met deze sets wil LEGO kinderen enthousiast maken over de bescherming van de oceaan en de opvang van zeedieren. Er zijn 4 sets verkrijgbaar.

reddingscentrum setreddingsstation

Reddingscentrum in de vuurtoren

Doe mee met LEGO Friends Mia en Emma die de zee in de gaten houden vanaf het Reddingscentrum in de vuurtoren. Spring op Mia's waterscooter als er een melding komt van een dier in nood en ga naar het eiland om een zeehond te redden. Neem de zeehond mee terug naar de vuurtoren waar Mia hem kan behandelen met haar dierenartsinstrumenten.

 

 

 reddingsboot set

 

reddingsbootReddingsboot

Spring met Mia in haar reddingsboot om de walvis te redden. Help LEGO Friends Andrea om de LEGO Friends boot stabiel te houden terwijl Olivia de speelgoedkraan gebruikt om de wrakstukken van de rug van de narwal te tillen.

 

 

reddingsactiedolfijn set

dolfijnen

Reddingsactie Dolfijn

Een babydolfijn is vast komen te zitten toen hij in een scheepswrak speelde. Laat de coole onderzeeër van LEGO Friends Stephanie zakken in de baai van Heartlake City en ga op een dolfijnenreddingsmissie! Maar ze is niet de enige die naar het wrak toe snelt. LEGO Friends Kacey is op een waterscooter op zoek naar de schatkist, om hem voor zichzelf te houden. Er is ook een mysterieuze schatkaart te vinden tijdens deze LEGO reddingsoperatie. Help Stephanie de dolfijn te bevrijden, de kaart te ontdekken en op een LEGO zoektocht naar de schat te gaan voordat Kacey hem vindt!

 

reddingsactieschildpad setschildpaddenReddingsactie Schildpadden

Help LEGO Friends Olivia en Zobo om de aangespoelde babyschildpadden van de rotspunt te redden. Ga met het coole amfibievoertuig op pad voor deze reddingsmissie. Neem de schildpadden mee terug naar de opvangkliniek waar hun bezorgde moeder al op ze wacht. Help Olivia om ze te onderzoeken en geef ze daarna wat melk en fruit. Als ze zijn aangesterkt, kunnen ze in de zandkuil spelen terwijl ze wachten tot de eieren met hun broertjes en zusjes uitkomen.