Please let us know your name.
Invalid Input
Invalid Input
Please let us know your email address.
Invalid Input
Antispam vraag: welke 5 cijfers zie je staan?<br>
Invalid Input

Zondag, 8 januari 2017

Hulcky is weer thuis! Vandaag hebben we haar samen met de dierenambulance van Nijkerk terug naar zee gebracht. Een prachtige vrijlating vanaf de Kuipersplaat, lees meer voor foto's en een filmpje.

Dinsdag, 28 december 2016

Hulcky is overgeplaatst naar een groter bassin waar ze met 6 andere zeehonden kan zwemmen en spelen. Nog beter nieuws: haar vrijlating is gepland! Op 4 januari zal ze terug naar zee worden gebracht.

Woensdag, 7 december 2016

Het hekje tussen de badjes is weggehaald, nu kunnen Hulcky en de 3 andere zeehonden van badje naar badje gaan. En dat is leuk want je hopt uit het ene badje en op je buik glijd je dan zo het andere weer in!

Dinsdag, 29 november 2016

Wat gaat het goed met haar! Sinds enkele dagen zwemt Hulcky een een klein buitenbassin. Ze eet zonder hulp en is een paar kilo aangekomen. Gistermiddag lag ze te genieten van het winterzonnetje...

Dinsdag, 15 november 2016

Hulcky mag al weer meer zwemmen. Zwemmen kost energie en tijdens het herstel is die energie hard nodig maar nu het weer wat beter gaat mag Hulcky wat langer in het kleine badje van de quarantaine.

Dinsdag, 8 november 2016

Hulcky heeft gezelschap gekregen in haar verblijf van zeehondje Jochem, hij werd drie dagen geleden gevonden op Vlieland. En intussen is er ook een geweldig leuk vlog gemaakt over de redding van Hulcky, die kun je hier zien.

Vrijdag, 4 november 2016

De eerste nacht heeft ze goed doorstaan. Ze weegt op het moment slechts 18 kilo en dat is natuurlijk veel te weinig! Ze ligt nu in quarantaine waar ze in alle rust kan aansterken. Maar je kunt haar daar wel komen bezoeken...

Donderdag, 3 november 2016

Een zeehond in het Veluwemeer, ongelofelijk maar waar! De zeehond heeft nogal wat hindernissen moeten nemen om daar te komen en als dan ook blijkt dat ze niet in goede conditie is dan heb je te maken met een bijzonder dier.