Elke twee weken in je mailbox.
Invalid Input

Vrijdag, 21 oktober 2016

Het zal niet zo heel lang meer duren voordat Miss Pirate helemaal hersteld is en dat betekent dat ze over enkele dagen naar het zogenaamde Fase 3 bad mag en via de webcam te zien zal zijn!

Op de foto is goed te zien hoe mooi de wond aan het genezen is. Dat Miss Pirate zich goed voelt is duidelijk te merken; ze maakt de mooiste capriolen in haar bad en regelmatig weet ze hoog uit het water omhoog te komen. Ze probeert dan over de rand van het bad te kijken want wie weet is het al weer voedertijd!

We hoeven nu weinig meer te doen dan haar voldoende reserves te geven en dan mag ze terug naar zee. Daarom mag ze nu naar het Golfbad, het bad waar zeehonden in de laatste fase van hun verblijf kunnen zijn. Ze heeft in dat bad raampjes om naar de bezoekers te kijken, omdat ze zo nieuwsgierig en speels is verwachten we dan ook dat ze veelvuldig bij de raampjes te zien zal zijn.

Bij het Golfbad is een webcam aanwezig waar je 24 uur per dag naar de zeehonden kunt kijken. De verhuizing van Miss Pirate zal zondag a.s. om 11:00 uur plaatsvinden dus je zult alles live kunnen volgen.

Mede dankzij zoveel lieve, fantastische donaties konden we haar zo goed laten herstellen. Kom je haar nog even bezoeken zolang ze nog bij ons is?

Zeehond Miss Pirate met haar wond

HELP MISS PIRATE
Een zeehond opvangen als Miss Pirate doen we (gelukkig) niet dagelijks. Het zijn de bijzondere gevallen waar we mee te maken krijgen en de zorg voor dit dier is heel kostbaar. Wil je helpen met een bijdrage? Elke gift, groot of klein, is heel erg welkom en zal worden gebruikt voor de voeding en medische kosten van Miss Pirate.

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren