Skip to main content

Kom werken bij het Zeehondencentrum

Wij zijn op zoek naar een Allround medewerker Technische Dienst en een Manager Marketing, Communicatie en Sales. Heb jij de passie en drive om ons team te komen versterken?

Laatst geupdate op 13-11-2023
  • Neem contact op

    Wij zijn Zeehondencentrum Pieterburen: hét zeehondenziekenhuis van Europa.  Maar we doen veel meer dan zeehonden opvangen en verzorgen. Meer en meer verleggen wij onze focus naar de toekomst van het Waddengebied waarin mens en natuur met elkaar in balans zijn, waarbij we veel verder kijken dan het individuele dier. Wij maken mensen bewust en werken aan een betere relatie tussen mens en natuur, specifiek voor het Waddengebied. De zeehond is daarin een belangrijke graadmeter. Daarom zijn we initiatiefnemer van Werelderfgoedcentrum Waddenzee: een nieuwe plek om de Wadden mee te maken, in de haven van Lauwersoog. Hier werken we aan een gezonde balans tussen mens en natuur, voor de wereld van morgen. Met de handen uit de mouwen. En met het UNESCO Werelderfgoed de Waddenzee als inspiratie.

    Allround medewerker Technische Dienst
    Als Allround medewerker Technische Dienst ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de onderhoud van verschillende technische installaties. Onder andere de waterzuiveringsinstallaties van de baden van de zeehonden.

    Manager Marketing, Communicatie en Sales
    Als Manager Marketing, Communicatie en Sales ben je verantwoordelijk voor het Marketing en communicatie team van het Zeehondencentrum. In nauwe samenwerking met het managementteam, waar jij zelf ook onderdeel van bent, ben jij de drijvende kracht achter het ontwikkelen van onze resultaatgerichte marketing- en communicatiestrategie. En help je mee met de transitie naar het WEC.

    Ben je enthousiast geworden over een van deze functies? Bekijk dan onze vacaturepagina voor meer informatie.