SuperSeal is een 2D-platformer, waarbij je in de huid kruipt van de zeehond Tió. Als Tió help je Zeehondencentrum Pieterburen bij het schoonmaken van de zee door plastic te verzamelen. Tió komt tijdens zijn avontuur verschillende zeedieren tegen die overgenomen zijn door plastic, deze dieren zal Tió moeten redden van het plastic om zo de zee schoner en veiliger te maken. In de eerste levels leer je met welke knoppen je Tió kunt helpen, daarna kun je het zelf!

 

supersealgame

 

ouder kindInformatie voor gebruikers
SuperSeal is een kindvriendelijk spel zonder geweld en geschikt voor alle leeftijdsgroepen. Het spel kan eenvoudig, zonder gegevens achter te laten, gespeeld worden. Op elk moment kun je het spel afbreken, je score wordt dan niet geregistreerd. Het spel is nog in ontwikkeling, op dit moment worden alleen je eigen scores bijgehouden. Kun jij je eigen score verbeteren?

Credits
SuperSeal is gemaakt door Jeffrey Blokker, Peter Bruijn, Daan Gelvort en Jesse van der Mee van de InHolland Hogeschool die deze game gemaakt hebben als onderdeel van hun studie informatica. Wij willen hen ontzettend bedanken voor hun enthousiasme, creativiteit en betrokkenheid en zijn heel blij met dit resultaat. Vind jij SuperSeal ook super? Laat het ons weten en wie weet volgen er dan nog meer delen.