...is natuurlijk een eigen zeehond! Want de zeehond is het grootste roofdier dat we in ons land kennen en hoe stoer is het dan om je vader een adoptiezeehondje cadeau te geven? Wanneer je een adoptie cadeau geeft voor vaderdag krijg je een speciaal adoptiecertificaat van het zeehondje, waar óók nog je jouw persoonlijke boodschap op komt te staan. Daarnaast ontvang je alle achtergrond informatie over het zeehondje en doen wij er nog een gezins-entreekaart en een dikke reep van Tony's Chocolonely bij! Dan kunnen jullie met elkaar op bezoek gaan bij het zeehondje!

vaderdagactieBij een éénmalige adoptie voor vaderdag ontvang je:

  • een adoptiecertificaat met foto en jouw persoonlijke boodschap
  • informatie over de zeehond
  • een dikke reep tony's chocolonely puur, melk of karamel-zeezout
  • entreekaart voor het hele gezin
  • foto's van de vrijlating van de zeehond per email

Prijs: € 65,00


 

UITERLIJK 12 JUNI VOOR 17:00 UUR BESTELD, IS VOOR VADERDAG NOG IN HUIS!

Met het bedrag van een adoptie kunnen wij de zeehond een week lang voeden of medicatie geven en je helpt een individueel dier. Dus niet alleen leuk om cadeau te geven maar ook geweldig om te krijgen! Lees hieronder meer over de zeehonden en kies jouw zeehond om te adopteren.

Karel

Karel

Karel is een jonge verzwakte zeehond die was aangetroffen langs de Noord-Hollandse kust. Hij had een bebloede snuit en allemaal wondjes op zijn achterpoten. Met behulp van een adoptie ondersteun jij Karel! Adopteer jij hem?

adopteer mij

Cheesy McCheesecake

Cheesy McCheesecake

Kleine pup Cheesy McCheesecake is gevonden op 9 juli. Ze was geobserveerd, maar haar moeder is niet gezien. Daarnaast heeft ze een gewond rechteroog waaraan ze blind is geworden. Steun jij Cheesy McCheesecake in de opvang door een adoptie?

adopteer mij

Tonny

Tonny

Tonny was ongeveer twee maanden oud. Tijdens het observeren bleek dat ze erg mager was. Ze woog slechts 8 kilo, terwijl dat onder het geboortegewicht van een zeehond ligt. Met behulp van een adoptie kunnen wij Tonny een week vis geven!adopteer mij

McNaichi

MCNAICHI

McNaichi is op 16 juli gevonden aan de westkust. Ze was tien dagen oud: te jong om te kunnen overleven zonder moeder. Daarnaast werd zij aangevallen door een hond en kreeg ze een opgezwollen kop. Wil jij McNaichi steunen met een adoptie?

adopteer mij

Pahana

PAHANA

Pahana is een naam uit de Indianenstam Hopi en het betekent 'verloren witte broer'. Deze pup is namelijk zijn moeder verloren. Op 1 juli werd hij gevonden, verzwakt op het strand van Ameland. Hij was te jong om het zonder moeder te overleven. 

adopteer mij