...is natuurlijk een eigen zeehond! Want de zeehond is het grootste roofdier dat we in ons land kennen en hoe stoer is het dan om je vader een adoptiezeehondje cadeau te geven? Wanneer je een adoptie cadeau geeft voor vaderdag krijg je een speciaal adoptiecertificaat van het zeehondje, waar óók jouw persoonlijke boodschap op komt te staan. Daarnaast ontvang je alle achtergrond informatie over het zeehondje en doen wij er een speciaal zakje papa-zeehondsnoep bij!

vaderdagactieBij een éénmalige adoptie voor vaderdag ontvang je:

  • een adoptiecertificaat met foto en jouw persoonlijke boodschap
  • informatie over de zeehond
  • 100 gram papa-zeehondsnoep*
  • een mooie zeehondenkaart om zelf te beschrijven 
  • foto's van de vrijlating van de zeehond per email

Prijs: € 54,50


NU ADOPTEREN

* zolang de voorraad strekt 

UITERLIJK 17 JUNI VOOR 15:00 UUR BESTELD, IS VOOR VADERDAG NOG IN HUIS!

Met het bedrag van een adoptie kunnen wij de zeehond een week lang voeden of medicatie geven en je helpt een individueel dier. Dus niet alleen leuk om cadeau te geven maar ook geweldig om te krijgen! Lees hieronder meer over de zeehonden en kies jouw zeehond om te adopteren.

Nu in opvang bij het Zeehondencentrum

Dumbo

Dumbo

Soort: gewone zeehond
Leeftijd bij aankomst: 7 dagen
Datum opgevangen: 12 juni 2021
Vindplaats: Groningen
Reden opvang: Dumbo werd verstoord door een persoon die hem oppakte en hem voor een lange tijd meenam op de arm. Door deze ingrijpende verstoring is de kans klein dat de moeder terug komt. Dumbo was nog maar een weekje oud. Hij kan op deze leeftijd nog niet voor zichzelf zorgen.

Geef een visje

 

Adopteren

Maximo

Maximo

Soort: gewone zeehond
Leeftijd bij aankomst: ca. 3 dagen
Datum opgevangen: 17 mei 2021
Vindplaats: Vlieland
Reden opvang: Kleine Maximo is als premature pup gevonden in de jachthaven van Vlieland. Omdat het er druk was met boten en mensen was er geen gelegenheid om af te wachten of zijn moeder nog terug zou komen. Maximo is daarom naar Pieterburen gebracht.
Geef een visje

 

Adopteren

Coco

Coco

Soort: gewone zeehond
Leeftijd bij aankomst: ca. 10 maanden
Datum opgevangen: 5 mei 2021  
Vindplaats: Terschelling
Reden opvang: Coco was 10 maanden oud. Op zo'n leeftijd komen zeehonden vaker in de problemen met longwormen. Coco lag uitgeput op het strand. In de opvang komt zij er hopelijk weer bovenop. Wil jij Coco een handje helpen? Je kan haar een visje geven of zelfs adopteren!

Geef een visje

 Adopteren

Moana

Moana

Soort: gewone zeehond
Leeftijd bij aankomst: ca. 4-5 dagen
Datum opgevangen: 4 juni 2021
Vindplaats: Groningen
Reden opvang: Moana lag bij de Eemshaven. Ze was na een dag observeren in gewicht afgenomen, wat betekent dat haar moeder binnen die tijd niet was teruggekomen om melk te geven. Moana's moeder werd niet gezien en de haven was zo druk dat de kans klein was dat haar moeder zou terugkomen.  

Geef een visje

 

Adopteren